Μερικές συνήθειες που θα σας ανανεώσουν, ενώ μεγαλώνετε

Gazzetta team
Μερικές συνήθειες που θα σας ανανεώσουν, ενώ μεγαλώνετε
Yπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι, για να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας, ενώ τα χρόνια περνούν. Ορίστε μερικοί από αυτούς!

Πείτε όχι στο τσιγάρο

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές και ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να το σταματήσετε, αλλά οι λόγοι για να το εγκαταλείψετε είναι σίγουρα περισσότεροι από εκείνους που σας σπρώχνουν να ανάψετε ένα τσιγάρο! Το κάπνισμα διασπά το κολλαγόνο και μειώνει την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντάς στην επιδερμίδα σας ένα χλωμό, άρρωστο χρώμα.

Μην κάνετε ηλιοθεραπεία με τις ώρες

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο θα οδηγήσει σε ρυτίδες. Γι 'αυτό σταματήστε την ηλιοθεραπεία τις μεσημεριανές ώρες, μείνετε στη σκιά και φυσικά χρησιμοποιείστε αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Πείτε ναι στη μεσογειακή διατροφή

Είμαστε ό, τι τρώμε και ό, τι βάζουμε στο στομάχι μας μπορεί να έχει άμεση επίδραση στο μυαλό μας. Η μεσογειακή διατροφή έχει συνδεθεί με τη μείωση του κινδύνου να παρουσιάσετε άνοια. Σύμφωνα με τον καρδιολόγο, Aseem Malhotra, "H μεσογειακή διατροφή συνδέεται με την πρόληψη όλων των χρόνιων ασθενειώνπου μαστίζουν τον δυτικό κόσμο."

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα νεανικό δέρμα. Πολλές τροφές μας προσφέρουν ενυδάτωση.

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

Πρέπει να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και αυτό θα σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο νέοι απ' ότι λέει η ταυτότητα σας. Δεν εννοούμε φυσικά να κάνετε πράγματα που δεν σας ταιριάζουν και που θα σας εξαντλήσουν. Ακόμη και το να πάτε σε μια συναυλία, μπορεί να σας αναζωογονήσει.

Πηγή: perfect5.gr