H Αμαρυλλίς παίζει Padel Tennis και μιλάει για το “Novibet Charity Game”

Gazzetta team
H Αμαρυλλίς παίζει Padel Tennis και μιλάει για το “Novibet Charity Game”
Ο περισσότερος κόσμος την ξέρει από τα τραγούδια της, αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι, ότι ο αθλητισμός την έχει κερδίσει από τα παιδικά της χρόνια, αφού έπαιζε Volley και Beach Volley.

Πλέον η αγαπημένη της αθλητική ενασχόληση είναι το Padel Tennis και φυσικά θα πάρει μέρος στο 1ο charity tournament που θα διοργανώσει η GreekPadelAcademy στο South Coast στην Βούλα, 18-20 Ιουλίου με την χορηγία της Novibet.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε η Αμαρυλλίς στο Βαγγέλη Πολυμερόπουλο:

Πως καταφέρνεις και βρίσκεις χρόνο για γυμναστική;

Τον τελευταίο καιρό οργανώνω την περιοδεία μου σε Ελλάδα ,Κύπρο και εξωτερικό όπως επίσης δουλεύω πάνω στο καινούργιο μου άλμπουμ το οποίο θα βγει το φθινόπωρο. Παρόλο όμως το φόρτο εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω την άσκηση μου.

Πως ξεκίνησες την ενασχόληση σου με το Padel Tennis;

Όταν έπαιξα για πρώτη φορά padel tennis κόλλησα αμέσως. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει φοβερή αερόβια άσκηση, με τεχνική, δύναμη αλλά και κοφτερό μυαλό. Όλα αυτά ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις σου και σου δίνουν ζωή. Είναι τόσο έντονο το συγκεκριμένο άθλημα που πλέον BΑΖΟΥΜE ΣΤΟΙΧΗΜΑ πως όποιος ξεκινήσει να παίζει θα κολλήσει αμέσως

Θα πάρεις μέρος στο Novibet Charity Game;

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες μέσα από ένα καινούργιο σπορ και ακόμα πιο σημαντικό να υπάρχουν εταιρίες όπως η Novibet που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες. Θα προσπαθήσω να πάρω μέρος στο Charity Game και να βοηθήσω όσο μπορώ με την παρουσία μου. Αυτές οι ενέργειες βοηθάνε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την αγάπη μας και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από όλη αυτή την θετική ενέργεια που βγάζει μια τέτοια προσπάθεια.

Ελάτε όλοι αυτό το Σαββατοκύριακο στο South coast για να παίξουμε Padel Tennis αλλά και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί στην ζωή τους.