Καρατζαφέρης: Το απολωλός πρόβατο, ο Άδωνις...

Gazzetta team
Καρατζαφέρης: Το απολωλός πρόβατο, ο Άδωνις...
Τι είπε για το τηλεφώνημα με Σαμαρά και τη συνάντησή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ευχαριστώντας όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ειδική αναφορά έκανε στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, καθώς και στην επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο. «Ό Άδωνις ήρθε μαζί με τον Βασίλη τον Αποστολόπουλο και ήταν μια συγκινητική στιγμή θα έλεγα, που αν υπήρχε κάμερα άξιζε πάρα πολλά λεφτά, γιατί ήταν η επαφή ενός γιου κι ενός πατέρα, δηλαδή το απολωλός πρόβατο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά είπε: «Είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε κάνουν και ξεχνάς τις ενδιάμεσες φάσεις, τις κόντρες τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν από 30 χρόνια. Πρέπει να πω ότι μίλησα με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον».

Μιλώντας σε εκπομπή του «Alpha», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ευχαρίστησε όλους εκείνους που έδειξαν το ενδιαφέρον για την υγεία του.

«Να πω τούτο μόνο για όλους τους πολίτες. Όταν αισθανθεί κάποιος αυτό το σφίξιμο, αυτόν τον πόνο, δεν πρέπει να καθυστερήσει ούτε ένα λεπτό. Εάν το άφηνα και έλεγα θα περάσει με κάποιο παυσίπονο, όπως είπε και κάποιος, ίσως είχαμε άλλες εξελίξεις. Δεν οδήγησα εγώ, οδήγησε ο φύλακας άγγελος ο Γρηγόρης, ο οποίος μέσα στη βροχή κατόρθωσε να με φέρει από την Καλλιθέα στο Ιατρικό μέσα σε είκοσι λεπτά και έπεσαν επάνω όλοι, με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Μου έδωσαν την ευκαιρία ενός δεύτερου ημιχρόνου εδώ στο Ιατρικό Κέντρο και σαν παιδάκι, θα τους ευχαριστήσω. Επειδή κάποιοι θα πουν γιατί Ιατρικό Κέντρο και όχι δημόσιο νοσοκομείο, γιατί στην ουσία αυτό το νοσοκομείο το έχω χτίσει εγώ δίπλα στον Γιώργο Αποστολόπουλο και είχαν όλο το ιστορικό» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον γιατρό του του τον κ. Ατσιτζόγλου ενώ επεσήμανε πως «Το μυστικό είναι από την εμφάνιση του εμφράγματος, αν κατορθώσεις σε δυο ώρες και έχεις κάνει την επέμβαση, δεν παθαίνει ζημιά η καρδιά».


πηγή: protothema.gr