Μοντέλο ψάχνει σύντροφο...

Gazzetta team
Μοντέλο ψάχνει σύντροφο...
Η 25χρονη Βρετανίδα Lucy Harrold είναι μοντέλο και πανέμορφη, αλλά αναγκάστηκε να φτιάξει την δική της ιστοσελίδα εύρεσης συντρόφων, επειδή εξομολογείται ότι δεν μπορεί να βρει σύντροφο...

Είναι μόνη της εδώ και αρκετό διάστημα η 25χρονη Βρετανίδα Lucy Harrold, μοντέλο γυναικείων εσωρούχων, που έχει γίνει αρκετές φορές εξώφυλλο σε αντρικά περιοδικά. Η 25χρονη κοπέλα, που είναι πανέμορφη, υπήρξε στο παρελθόν σύντροφος του παίκτη του ράγκμπι Danny Care, αλλά αφότου χώρισε μαζί του δεν μπορεί να βρει σύντροφο!



Η ίδια επισκέφθηκε την εκπομπή «Take me Out», που μεταδίδεται στο prime time κάθε Σάββατο, αλλά ούτε εκεί κατόρθωσε να βρει το άλλο της μισό. Απελπισμένη και μόνη, όπως η ίδια δηλώνει, αποφάσισε να φτιάξει την δική της ιστοσελίδα για εύρεση συντρόφων στον τόπο καταγωγής της, το Μπέρμιγχαμ, σε συνεργασία με τον φίλο της επιχειρηματία, Jack Knowles.



H Lucy αναφέρει ότι η ιστοσελίδα της BirminghamLove.co.UK θα οργανώνει κοκτέιλ πάρτι για ανθρώπους που είναι μόνοι τους και ψάχνουν να βρουν την «αδελφή ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει ότι δεν της αρέσουν τα «γρήγορα» ραντεβού και προτιμά να βρει σύντροφο από την πόλη στην οποία διαμένει,το Μπέρμιγχαμ, που το χαρακτηρίζει μια πόλη φανταστική και πολυπολιτισμική.



Ο φίλος της επιχειρηματίας Jack Knowles, με τον οποίο η 25χρονη έφτιαξε την ιστοσελίδα εύρεσης συντρόφων, δήλωσε ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι η Lucy δεν βρίσκει σύντροφο, ούτε καν έναν άντρα να την κεράσει ένα ποτό!

Πηγή protothema.gr