Το πιο ακριβό ταξίδι του μέλιτος

Gazzetta team
Το πιο ακριβό ταξίδι του μέλιτος
Η Αφρική είναι ο αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός για πολλά ζευγάρια που θέλουν να κάνουν τον μήνα του μέλιτος - Αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά οι ιδιοκτήτες του ταξιδιωτικού γραφείου «Discover Africa»...

Ο μήνας του μέλιτος είναι το «ταξίδι ζωής» που θα θυμούνται για πάντα οι νεόνυμφοι, επειδή έχουν περάσει καλά και έχουν δει τα αξιοθέατα του τόπου που ταξίδεψαν, αλλά όσα ζευγάρια αποφασίσουν να κάνουν τον μήνα του μέλιτος με το ταξιδιωτικό γραφείο «Discover Africa», που έχει σχεδιάσει ένα ταξίδι του μέλιτος ειδικά για νεόνυμφους στην Νότια και Ανατολική Αφρική, θα θυμούνται αυτό το ταξίδι και για έναν άλλο λόγο... Για τα 193.000 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν μέσα σε δύο εβδομάδες, για το πολυτελές αυτό honeymoon... ή μήπως moneymoon;



Το ταξίδι για νεόνυμφους που έχει σχεδιάσει ειδικά για πλούσια νιόπαντρα ζευγάρια το ταξιδιωτικό γραφείο «Discover Africa» προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια στους τυχερούς πελάτες του, αρκεί να μπορούν να πληρώσουν το ποσόν των 193.00 ευρώ για διακοπές δύο εβδομάδων και να γνωρίζουν ότι στο ποσόν αυτό δεν περιλαμβάνονται οι διεθνείς πτήσεις.



Ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα θα μεταφέρουν τους νεόνυμφους σε διάφορα σημεία του δύο εβδομάδων ταξιδιού τους, όπως στην κορυφή του βουνού Table Mountain στην Νότιο Αφρική για ένα κοκτέιλ, στο πάρκο Serengeti στη βόρεια Τανζανία για ιδιωτικό σαφάρι, στην Ρουάντα για να ανακαλύψουν γορίλες ή στην Τανζανία για να αγοράσουν χρυσαφικά από τα κοσμηματοπωλεία της. Με τζιπ 4χ4 και οδηγό, οι νεόνυμφοι θα περιηγηθούν σε αμπελώνες και κτήματα στην Νότιο και Ανατολική Αφρική και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και ένα χωριό των Μασάι.



Τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν τα νιόπαντρα ζευγάρια είναι όλα πέντε αστέρων και όσοι από αυτούς επιθυμούν να ξοδέψουν ακόμα λίγα παραπάνω χρήματα, μπορούν να έχουν μια συλλεκτική σαμπάνια Dom Pérignon για 1.900 ευρώ ή να αποκτήσουν ένα τηλεσκόπιο με πέτρες Swarovski αξίας 5.900 ευρώ, προκειμένου να παρατηρούν καλύτερα την ζούγκλα!



Ο Andre Van Kets, ένας από τους ιδιοκτήτες του ταξιδιωτικού πρακτορείου, δηλώνει ότι η Αφρική είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τον μήνα του μέλιτος, επειδή συνδυάζει τις ρομαντικές τοποθεσίες με την άγρια Φύση και το συγκεκριμένο ταξίδι, σχεδιασμένο ειδικά για νεόνυμφους, τους προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες σε μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Νοτίου και της Ανατολικής Αφρικής.

Πηγή protothema.gr