Ανήλικη συμμορία επιτέθηκε σε παιδί (vid & pics)

Gazzetta team
Ανήλικη συμμορία επιτέθηκε σε παιδί (vid & pics)
Σοκαρισμένοι χρήστες του διαδικτύου παρακολούθησαν βίντεο με την κακοποίηση ενός αγοριού στο Πεκίνο.

Το συγκεκριμένο, που έκανε το γύρο του κόσμου, δείχνει τρία παιδιά να πετούν κομμάτι βράχου σε ένα 13χρονο ανυπεράσπιστο αγόρι, να το ξυλοκοπούν, αλλά και να ουρούν πάνω του. Ο τέταρτος της «παρέας» βιντεοσκοπούσε.

Η αστυνομία έμεινε έκπληκτη όταν ενημερώθηκε για την κακοποίηση ενός αγοριού από άλλα παιδιά. Οι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν την βάναυση επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές που δεχόταν στο κεφάλι και το σώμα ο 13χρονος επί 5 λεπτά, αλλά και την μεγάλη πέτρα που εκτόξευσαν προς το μέρος του, όσο και την έτερη βάναυση και εξευτελιστική πράξη στην οποία προχώρησαν μετά.

Ένα από τα πρώτα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν οι αστυνομικοί ήταν ότι επρόκειτο για συμμορίτες. Όσοι παρακολούθησαν τις σκληρές εικόνες που παρουσιάζονται τόσο στο βίντεο, όσο και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έμειναν άναυδοι. Κάποιοι είπαν ότι κατάλαβαν το μέρος όπου έγινε η επίθεση και ότι πρόκειται για την επαρχία Τσάογιανγκ, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Πάντως, οι Αρχές προσπαθούν να αναγνωρίσουν το ηλεκτρονικό αποτύπωμα που άφησε ο χρήστης που «ανέβασε» το βίντεο στο διαδίκτυο την επόμενη μέρα της επίθεσης. Παράλληλα, αποφάσισαν να δώσουν το βίντεο στη δημοσιότητα (προηγουμένως δεν είχε κυκλοφορήσει ευρέως παρότι ανέβηκε στο ίντερνετ) με στόχο να βοηθηθεί η αστυνομία στην ανεύρεση των δραστών.













Πηγή: newsbeast.gr