Επεισόδιο Θεοδωράκη με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
Επεισόδιο Θεοδωράκη με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ
Φραστικό επεισόδιο με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν έξω από εκλογικό κέντρο στο Χαΐδάρι είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης το μεσημέρι της Κυριακής λίγη ώρα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ένας από αυτούς αντέδρασε και κατηγόρησε τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι «αν κάποιος σε έχει βάλει να παίξεις ένα παιχνίδι, αυτό είναι άτιμο προς τον κόσμο» όταν ο τελευταίος επιχείρησε να του εξηγήσει ότι «πρέπει όλοι να χαιρετάμε όλους σε μια εκλογική αναμέτρηση». «Το ύφος, η στάση σου και αυτά που λες δείχνουν τον χαρακτήρα σου» ακούγεται να λέει ενοχλημένος ο επικεφαλής του Ποταμιού πριν αποχωρήσει.

Αν και το επεισόδιο αυτό είναι προφανές ότι προκλήθηκε από την κίνηση του κ. Θεοδωράκη να χαιρετίσει τους οπαδούς ενός αντίπαλου κόμματος, το Ποτάμι με ανακοίνωσή του την Κυριακή είχε κάνει λόγο για «παράνομες συμπεριφορές από τους εκπροσώπους ορισμένων κομμάτων (τραπεζάκια με αφίσες έξω από τα εκλογικά τμήματα καθώς και διανομή εκλογικού υλικού ακόμη και στις ουρές των ψηφοφόρων)» καταγγέλοντας και την απουσία ψηφοδελτίων σε τουλάχιστον 62 εκλογικά τμήματα.

Πηγή: protothema.gr