Μαντώ Γαστεράτου, η Ελληνίδα Λάρα Κροφτ αναστατώνει [pics+vid)

Gazzetta team
Μαντώ Γαστεράτου, η Ελληνίδα Λάρα Κροφτ αναστατώνει [pics+vid)
Ξεκίνησε παίζοντας μπάσκετ στην Αναγέννηση Πετραλώνων και κάνοντας ποδήλατο και σούζες στις αλάνες των Πετραλώνων. Η Μαντώ Γασπαράτου είναι πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών, που πάντοτε ονειρευόταν να καταλήξει στη δημοσιογραφία. Εγινε Μις Ελλάς, μοντέλο και μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

«Στο σχολείο ήμουν ψηλή και έπαιζα μπάσκετ. Είχαμε πολύ όμορφες κοπέλες, μάλιστα καλύτερες από μένα. Βέβαια, όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελινγκ δεν έχασα την ευκαιρία. Έχει βέβαια πολύ τρέξιμο και απογοητεύσεις, αλλά ούτε κάρτα χτυπάς ούτε έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου» λέει η ίδια.
Ο πιο γνωστός της ρόλος είναι όταν έκανε την Λάρα Κροφτ σε διαφήμιση των καταστημάτων Public.Ακολουθεί το βίντεο.


Πώς διατηρεί αυτό το σώμα η Μαντώ Γαστεράτου;
«Πηγαίνω δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Δεν θα έλεγα ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο η διατροφή μου. Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να κρατήσω ένα πρόγραμμα, ενώ πολλές φορές τρώω πρόχειρα φαγητά που δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι βοηθάει πολύ και ο μεταβολισμός μου, έτσι δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα με το φαγητό» λέει.


Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

«Κατ’ αρχάς, προσπαθώ να κοιμάμαι αρκετές ώρες για να αναζωογονείται το δέρμα. Ξεβάφομαι πάντα πριν κοιμηθώ και πίνω πολύ νερό για να ενυδατώνεται ο οργανισμός μου. Επιπλέον, προτιμώ τα καλλυντικά με φυτικά συστατικά. Προσπαθώ όσο γίνεται να αποφεύγω τα χημικά προϊόντα που εισχωρούν στους πόρους του δέρματος.»


Πηγή: iefimerida.gr