WhatsApp τώρα με μισό δισεκατομμύριο χρήστες

Gazzetta team
WhatsApp τώρα με μισό δισεκατομμύριο χρήστες
Το WhatsApp μεγαλώνει και γιορτάζει 500.000.000 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν το app κάθε μήνα.

Με μισό δισεκατομμύριο active montly users που στέλνουν 700 εκατομμύρια φωτογραφίες την ημέρα και 100 εκατομμύρια βίντεο, το WhatsApp συνεχίζει να μεγαλώνει και να έρχεται πιο κοντά στο μαγικό νούμερο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών. Παράλληλα η επένδυση τουMark Zuckerberg για την εξαγορά του WhatsApp για 19 δισεκατομμύρια δολάρια φαίνεται πως θα αποδώσει καρπούς πολύ σύντομα γιατί ο δρόμος προς το 1.000.000.000 χρήστες όλο και κάτι θα προσφέρει στα κέρδη του Facebook.

WHATSAPP: ΤΟ ΜΙΣΟ MOBILE FACEBOOK ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Όπως είναι γνωστό, η επόμενη έκδοση του WhatsApp θα προσφέρει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε όλους. Χαρακτηριστικό που πρόσφατα απέκτησε και το Facebook Messenger app και λογικά στην επόμενη έκδοση του WhatsApp οι δύο υπηρεσίες θα λειτουργήσουν μαζί με το ίδιο voice call πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τον CEO του WhatsApp, τους έξι τελευταίους μήνες η εταιρεία έχει διορθώσει πάνω από 1000 bugs σε όλες τις εκδόσεις του WhatsApp για iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian κλπ βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία για τα 500.000.000 εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο που αποτελεί ακριβώς το μισό ποσοστό των mobile χρηστών που έχει το Facebook αυτή την στιγμή.

Πηγή: pestaola.gr