Φιάσκο διαγωνισμός φωτογραφίας του Α.Τ. Νέας Υόρκης (pics)

Gazzetta team
Φιάσκο διαγωνισμός φωτογραφίας του Α.Τ. Νέας Υόρκης (pics)
Τις «αγνές προθέσεις» του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης για έναν διαγωνισμό φωτογραφίας εκμεταλλεύτηκαν με χιούμορ και επικριτική διάθεση πολλοί χρήστες της πλατφόρμας.

Ο διαγωνισμός που σφραγίστηκε με το hashtag #myNYPD, έγινε στα πλαίσια καμπάνιας μέσω κοινωνικών δικτύων για την τόνωση του προφίλ της υπηρεσίας, όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γύρισε μπούμερανγκ ενατίον του αφού χιλιάδες χρήστες του Twitter, πόσταραν με αναφορά σε αυτό το hashtag φωτογραφίες αστυνομικής βαρβαρότητας.

To αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, αντέδρασε, τελικά, ένα 24ωρο μετά το φιάσκο με την παρακάτω, αμήχανη δήλωση: «Το NYPD δημιουργεί νέους τρόπους αποτελεσματικής επικοινωνίας με την κοινότητα. Το Twitter παρέχει ένα ανοικτό βήμα για την ανταλλαγή απόψεων χωρίς λογοκρισία και αυτός ο διάλογος οφελεί την πόλη μας».

Να σημειωθεί ότι το hashtag #myNYPD βρίσκεται καρφωμένο στην κορυφή της λίστας με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του Twitter και το feed του ανανεώνεται συνεχώς με φωτογραφίες, ενώ έχει εγείρει παρόμοιες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, με μια από τις πιο δημοφιλείς να είναι αυτή του ελληνικού Twitter με hashtag #myELAS.

View image on Twitter

View image on Twitter

Πηγή: lifo.gr