Χαρδαβέλλας: Είδα τον Χριστό φαντάρο

Gazzetta team
Χαρδαβέλλας: Είδα τον Χριστό φαντάρο
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εξήγησε γιατί δεν φοβάται τον θάνατο.

Μετά από την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αποκάλυψε ότι θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του γράφοντας ένα βιβλίο. Αν και θεωρεί ότι είναι λίγο νωρίς και μπορεί να ανησυχήσουν οι άνθρωποι, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι ακριβώς είχε.

Τον Ιούνιο κλείνει πέντε χρόνια από τότε που πολέμησε με την ασθένεια του. Πόσο, όμως, έχει αλλάξει η ζωή του; «Πάρα πολύ! Έκανα αναθεώρηση πραγμάτων. Ασχολιόμουν, όπως όλοι μας, με μ@λ@κίες, με μιζέριες, με ανταγωνισμούς, με ζήλιες, με όλες αυτές τις βλακείες που μας “τρώνε” σε καθημερινή βάση. Είδα τον Χριστό φαντάρο! Έτσι πολύ λαϊκά στο λέω. Χαρακτηρίζει τη διαδικασία που πέρασα. Ήταν τόσες οι δομικές αλλαγές, που είπα τον δεσπότη… Παναγιώτη», δήλωσε στο You και τη Τζώρτζια Ζυρίχα και συμπλήρωσε:

«Ξέρεις πολλοί λένε δεν θέλω να πω τη λέξη. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο τρόμος για την ονομασία της συγκεκριμένης ασθένειας δεν με αγγίζει. Άμα σου τύχει θα την παλέψεις. Εντάξει, κάποιοι είναι πιο τυχεροί, κάποιοι όχι. Πάντως είναι κάτι που παλεύεται. Όταν θελήσω, θα γράψω ότι όσο σοβαρό και αν είναι αυτό που περνά ο καθένας, η ψυχή του είναι αυτή που θα πολεμήσει. Πρέπει να μην γονατίσεις, να μη λυγίσεις».

Όσο για το αν φοβάται το θάνατο, απάντησε: «Όχι, καθόλου. Στα νιάτα μου έχω πάει σε πολλούς πολέμους σαν ανταποκριτής με τα Νέα και τότε με πολύ δύσκολες συνθήκες. Στο Ιράκ, στον Λίβανο… Εκεί πέρα αντίκρισα το θάνατο από πάρα πολύ κοντά. Ένα συνεργείο από την Τζέντα έφυγε δίπλα μου ολόκληρο από ένα πολυβόλο. Όταν βλέπεις να πεθαίνει ο άλλος, δεν σε νοιάζει ο θάνατος. Αν φοβάσαι τον θάνατο, είναι ήττα. Αν τον υπολογίζεις, είναι νίκη. Όλοι είμαστε… λίγοι μπροστά του».

Πηγή: peoplegreece.com