Σε κρίσιμη κατάσταση ο Έλληνας με κορονοϊό

Gazzetta team
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Έλληνας με κορονοϊό
Ο 69χρονος Έλληνας, μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ενώ η περίπτωση του αποτελεί το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Επίσης ο άνδρας νοσηλεύεται μέχρι αυτή την στιγμή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης με τους γιατρους να έχουν ετοιμάσει ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η Ελλάδα προμηθεύτηκε πειραματικά φάρμακα που θα χορηγηθούν στον ασθενή.

Παράλληλα οι γιατροί προγραμματίζουν να πάρουν δείγμα και από την σύζυγο του προκειμένου να διαπιστώσουν αν και εκείνη έχει προσβληθεί από τον ιό ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι συνεπιβάτες του ασθενή στην πτήση από τη Τζέντα.

Την ίδια ώρα παραμένει άκαρπη παραμένει η συζήτηση για τον οδηγό ταξί που μετέφερε τον 69χρονο από το αεροδρόμιο στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00.

ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΚΕΠΥ επαναλαμβάνουν την έκκληση τους προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να τους ενημερώσει προκειμένου ο οδηγός να βρεθεί άμεσα και να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος.

Πηγή: koolnews.gr