Φροντίδα... extra large! (pics)

Gazzetta team
Φροντίδα... extra large! (pics)
Ο σκύλος-φύλακας που υιοθέτησε ένα μικροσκοπικό γατί!
Η Lily είναι ένα θεόρατο σκυλί, ράτσας Ακίτα. Με μία κίνησή της, ένα χτύπημα, ένα κλείσιμο των δοντιών της θα μπορούσε να συνθλίψει το μικροσκοπικό γατί, μόλις δύο εβδομάδων, που βρέθηκε στο δρόμο της ενώ έκανε τη βόλτα της. Το μητρικό ένστικτο όμως φαίνεται πως ξύπνησε στη Lily, που δεν έκανε ποτέ δικά της κουτάβια, και ανέλαβε τη φροντίδα του γατιού με συγκινητική προσοχή και επιμέλεια.

Όπως περιγράφει στη Daily Mail η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Lorrie, η Lily είναι εκπαιδευμένο σκυλί- φύλακας και για χρόνια φυλούσε το κατάστημά της στη Φλόριντα. Βγάζοντάς τη βόλτα σε κοντινό δάσος, η Lorrie άκουσε μια φωνή σαν κλάμα. Το δάσος είναι κοντά σε αυτοκινητόδρομο και είναι πολύ σύνηθες ιδιοκτήτες κατοικίδιων που δεν τα θέλουν πια να τα παρατούν εκεί στην τύχη τους.

«Αποφάσισα να ψάξω από πού προέρχεται η φωνή, νόμισα πως είναι ίσως κάποιο τραυματισμένο πουλί. Ξαφνικά η Lily άρχισε να μυρίζει κάτω, έτρεξε κι επέστρεψε με το γατάκι στο στόμα της. Σχεδόν λιποθύμησα», περιγράφει η Lorrie. Προφανώς κάποιος είχε αφήσει το γατάκι να πεθάνει στο δάσος μόνο του και η Lorrie αποφάσισε να το απομακρύνει από εκεί. Απευθύνθηκε σε δύο φιλοζωικές οργανώσεις που όμως δεν μπορούσαν να αναλάβουν τη φροντίδα του και της εξήγησαν πως δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να του κάνουν ευθανασία. Εκτός και αν αναλάμβανε να το φροντίσει για τον πρώτο μήνα. Μετά εκείνοι θα έψαχναν να του βρουν σπίτι.

Η Lorrie αποφάσισε να το επιχειρήσει αλλά δεν ήξερε πώς να «βολέψει» στο σπίτι της το τεράστιο σκυλί της και το μικροσκοπικό γατί. Τελικά όμως δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα.

«Η Lily υιοθέτησε το γατάκι!», εξηγεί. «Με ειδοποιεί όταν το μικρό πεινάει και με παρακολουθεί όσο το ταΐζω. Τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους αν και δεν τα αφήνω μόνα τους, λόγω του μεγέθους της Lorrie. Νομίζω πως το σκυλί μου θέλει να το κρατήσουμε…».

Δείτε τις φωτογραφίες









Πηγή: newsbeast.gr