Με τις ... ευλογίες των συμπαικτών του ο Φυλακούρης!

Gazzetta team
Με τις ... ευλογίες των συμπαικτών του ο Φυλακούρης!
Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Τότη Φυλακούρη και Παναγιώτη Βαρούχα είχε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού!

Βασικό πρόσωπο της συνάντησης ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τότης Φυλακούρης με τεράστια ιστορία στον Παναθηναϊκό και μέλος της σπουδαίας ομάδας του Γουέμπλεϊ! Ο κύριος Φυλακούρης τόνισε:

«Γνωρίζοντας και εγώ κάτι από τοπική αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας, δέχτηκα την πρόσκληση, για να συνεχίσουμε το έργο του Γιάννη Σγουρού την άλλη πενταετία. Ο αθλητισμός ζει, δεν έχει πεθάνει. Το σύνθημα αυτό ελπίζω να είναι καλό για όλους τους φίλους είτε κόκκινους είτε πράσινους. Θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα φέρουμε την ομάδα του Σγουρού πρώτη».

«Φέραμε τον Τότη για να έρθει η ομάδα πρώτη» τόνισαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Κώστας Ελευθεράκης και Γιώργος Δεληγιάννης που συνόδευσαν τον συμπαίκτη τους στη συνάντησή με τον Γιάννη Σγουρό.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επίσης υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών και παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σγουρό για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της νίκης».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε: «Επειδή ο αθλητισμός είναι υπερκομματικός και ενώνει και δε χωρίζει, βρεθήκαμε εδώ γιατί έχουμε δύο ανθρώπους που είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού που όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι άνθρωπος του αθλητισμού, ανεξάρτητα από το κόμμα που υποστηρίζουμε. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους ιδιαίτερα στον πολύπαθο χώρο του αθλητισμού».

Μέσα στο εύθυμο κλίμα της συνάντησης ο Γιάννης Σγουρός «απένειμε» στον Τότη Φυλακούρη το «Βραβείο του Καλύτερου Μπαλαδόρου», λέγοντάς του: «Είσαι πάντα έτοιμος και γεμάτος ενθουσιασμό για ένα ματσάκι. Συγκεντρωμένος, ήρεμος και ψύχραιμος. Και παρότι σπάνια στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα, εγώ θα σου δώσω το βραβείο του Καλύτερου Μπαλαδόρου. Εξάλλου για αυτό είναι οι φίλοι, παιχταρά μου. Αξίζεις το βάρος σου σε χρυσό».