Οι AC/DC δεν διαλύονται τελικά!

Gazzetta team
Οι AC/DC δεν διαλύονται τελικά!
Έπειτα από ένα διήμερο σήριαλ φημών και δημοσιευμάτων για την επικείμενη διάλυσή τους, οι Αυστραλιανοί AC/DC σταμάτησαν μία και καλή τις φήμες για την επικείμενη συνταξιοδότησή τους.

Ο frontman των AC/DC Brian Johnson απεκάλυψε στην Daily Telegraph ότι το συγκρότημα έχει πλάνα για να ηχογραφήσει νέο δίσκο.

"Θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί οπωσδήποτε τον Μάιο στο Βανκούβερ", δήλωσε ο τραγουδιστής. "Θα πιάσουμε μερικές κιθάρες, πλήκτρα και θα δούμε αν κάποιος έχει ιδέες ή μελωδίες. Αν συμβεί κάτι, θα το ηχογραφήσουμε".

Ο Johnson παραδέχθηκε τον ισχυρισμό του Αυστραλού ραδιοφωνικού παραγωγού Peter Ford ότι ο bandmate του, κιθαρίστας του γκρουπ, Malcolm Young έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά δεν προχώρησε σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

"Δεν θα ήθελα να πω οτιδήποτε σχετικά με το θέμα αυτό στο μέλλον", δήλωσε. "Δεν αποκλείω τίποτα. Ένα από τα αγόρια μας έχει μία εξουθενωτική αρρώστια, αλλά δεν θέλω να πω πολλά σχετικά με αυτό. Είναι πολύ περήφανος και "ιδιωτικός", ένα υπέροχος τύπος. Είμαστε φίλοι εδώ και 35 χρόνια και τον σέβομαι πάρα πολύ".

Τον Φεβρουάριο ο τραγουδιστής του γκρουπ Brian Johnson απεκάλυψε ότι οι AC/DC ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν ηχογραφήσεις καινούριας μουσικής, μαζί με μία περιοδεία για τα 40 τους χρόνια. Θα ήταν το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος έπειτα από το Black Ice, του 2008. Ο μπασίστας Bassist Cliff Williams απεκάλυψε ότι οι Angus και Malcolm Young δουλεύουν πάνω σε νέα τραγούδια.

Παρόλη την αρρώστια του Young, ο Johnson είπε ότι το ενδεχόμενο για την περιοδεία παραμένει ακόμα ανοιχτό. "Θα ήταν ένας υπέροχος τρόπος να πούμε αντίο. Θα μας άρεσε να το κάνουμε. Αλλά όλα είναι στο αέρα αυτή τη στιγμή. Οι AC/DC είναι μία οικογένεια πολύ δεμένη..."

Πηγή; Rolling Stone