AC/DC: διαλύονται λόγω προβλημάτων υγείας του Malcolm Young!

Gazzetta team
AC/DC: διαλύονται λόγω προβλημάτων υγείας του Malcolm Young!
Η έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει σχετικά με επικείμενη ανακοίνωση των AC/DC στην οποία θα ανακοινώνεται το τέλος της μπάντας δυστυχώς επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο.

Ο λόγος έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κιθαρίστας του group Malcolm Young τα οποία τον αναγκάζουν να μην μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των Αυστραλών rock θρύλων. Το πρόβλημα του βετεράνου κιθαρίστα είναι αρκετά σοβαρό και εδώ και μερικές εβδομάδες ήταν λίγο- πολύ γνωστό στους κύκλους του συγκροτήματος πως δε θα μπορέσει να ανακάμψει άμεσα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αυστραλού ραδιοφωνικού παραγωγού Peter Ford: "Αυτό που έχω εγώ πληροφορηθεί είναι πως δε θα υπάρξει καμία περιοδεία. Το συγκρότημα έχει αποφασίσει πως θα διαλύσει αν ένα από τα μέλη του δε μπορέσει να συνεχίσει μαζί τους. Οι AC/DC δε μπορούν να συνεχίσουν χωρίς τον Malcolm.".

Θυμίζουμε πως λίγες εβδομάδες πριν ο Brian Johnson είχε αναφερθεί σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ένα από τα μέλη της μπάντας, χωρίς όμως να κατονομάσει για ποιόν ακριβώς πρόκειται. Τότε βέβαια ο Johnson είχε μιλήσει για επετειακή περιοδεία του group κάτι που όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι AC/DC αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: rockyourlife.gr