Η Penny του "The Big Bang Theory" (pics)

Gazzetta team
Η Penny του "The Big Bang Theory" (pics)
Έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του θεάματος στην τρυφερή ηλικία των οκτώ μηνών…Παράτησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο τένις για τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική...

Η Kaley Cuoco γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1985 στην California και έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στην τρυφερή ηλικία των οκτώ μηνών ως μοντέλο. Ξεκίνησε να παίζει τένις σε ηλικία τριών χρόνων και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μία από τις καλύτερες ερασιτέχνες παίκτριες, τα παράτησε για τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική. Μετά την εμφάνισή της στις θεατρικές παραγωγές "Annie" και "Fiddler on the Roof" προσπάθησε να εξασφαλίσει ρόλους σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και το 1992 η σκληρή δουλειά της απέδωσε καρπούς καθώς εμφανίστηκε με έναν μικρό ρόλο στην τηλεοπτική παραγωγή "Quicksand: No Escape", απέναντι στους Donald Sutherland και Felicity Huffman. Ακολούθησαν guest εμφανίσεις σε δημοφιλείς σειρές και το 1995 υποδύθηκε την Karin Carter στο thriller "Virtuosity" με τους Denzel Washington και Russell Crowe.

Μετά τις ταινίες "Picture Perfect" το 1997 και "Mr. Murder" ένα χρόνο μετά, η Kaley υποδέχθηκε το νέο αιώνα με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βιογραφικό. Μόνο το 2000 πρωταγωνίστησε σε τρεις ταινίες, στις "Can’t Be Heaven", "Growing Up Brady" και "Alley Cats Strike" και το 2002 η σειρά "8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter" της χτύπησε την πόρτα. Με πρωταγωνιστές όπως οι John Ritter και Katey Segal, ήταν ζήτημα χρόνου η σειρά να αγαπηθεί από το κοινό, ενώ η Kaley είδε το πρόσωπό της να φιγουράρει στα εξώφυλλα των περιοδικών και το 2003 απέσπασε ένα Teen Choice Award. Ο θάνατος του John Ritter κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου επεισοδίου της σειράς τη δεύτερη σεζόν, κράτησε το cast μακριά από το πλατό για λίγο καιρό, ωστόσο η σειρά συνεχίστηκε και τελικά ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2005.

Τα επόμενα δύο χρόνια η Kaley εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μέχρι το 2007 που κέρδισε το ρόλο της Penny στη σειρά "The Big Bang Theory", η οποία προβάλλεται μέχρι σήμερα και της έχει χαρίσει ένα Satellite Award το 2012, ένα Critics’ Choice Television Award το 2013 και ένα People's Choice Awards το 2014.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Kaley διατηρούσε δεσμό για περίπου δύο χρόνια μέχρι το Δεκέμβριο του 2009 με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "The Big Bang Theory", Johnny Galeck. Τον Οκτώβριο του 2011 αρραβωνιάστηκε το Josh Resnik αλλά χώρισαν το Μάρτιο του 2012 και τον περασμένο Δεκέμβριο αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον επαγγελματία παίκτη του τένις, Ryan Sweeting.

Πηγή: news.gr