Mircea Monroe: Ένα στήθος με λογαριασμό στο Twitter (pics)

Gazzetta team
Mircea Monroe: Ένα στήθος με λογαριασμό στο Twitter (pics)
Για το γνωστό αντρικό περιοδικό «Maxim» της αμερικανικής έκδοσης του Απριλίου πόζαρε η ηθοποιός και μοντέλο Mircea Monroe, η οποία έχει φτιάξει λογαριασμό στο Twitter για τα στήθος της, με το όνομα Mirceas Boobs (Mirceas Boobs @mirceasboobs).

Ο λόγος που το έκανε αυτό, σύμφωνα με την ίδια, είναι επειδή θέλει να μάθει ο κόσμος ότι κομμάτι της δουλειάς της είναι και το στήθος της(!) Η Monroe γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1982 στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ηθοποιός και μοντέλο. Ως ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της το 2004 στο θρίλερ δράσης του David Ellis «Celluar». Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε 37 ταινίες μεταξύ αυτών οι «Tekken», «Into the Blue 2: The Reef», «Magic Mike», «Bloodwork», «No Man’s Land: The Rise of Reeker» και άλλες.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε 25 σειρές, όπως «Scrubs», «Sons of Anarchy», «Without Trace», «Supernatural», «Chuck», «The Mentalist», «How I Met Your Mother», «Anger Management». Ως μοντέλο έκανε την εμφάνισή της στο αντρικό περιοδικό «Maxim» τον Σεπτέμβριο του 2004.

Πηγή: protothema.gr