Και γραφεία της ΑΕΚ στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής

Gazzetta team
Και γραφεία της ΑΕΚ στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής
Τα γραφεία της «Original» στα Εξάρχεια ήταν μεταξύ άλλων στόχων της Χρυσής Αυγής, όπως προκύπτει από τον χάρτη που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη.

Σε αυτόν το χάρτη των Εξαρχείων υπάρχουν σημαδεμένοι στόχοι, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να έχει σημειώσει κυρίως στέκια αναρχικών αλλά και άλλους χώρους.

Όπως αναφέρει το «Έθνος» στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, φαίνεται πως είχαν μπει χώροι που συχνάζουν οι διαχειρίζονται άτομα προσκείμενα στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και τα πολιτικά γραφεία της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΕ, ο πολυχώρος Νοσότρος των Εξαρχείων του γνωστού αντιεξουσιαστή Νόντα Σκυφτούλη, δημοφιλείς καφετέριες της περιοχής, αλλά και ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Original 21, στα Εξάρχεια στην οδό Τζαβέλλα.

Πολλοί στόχοι υπάρχουν στις περιοχές γύρω από την οδό Τζαβέλλα όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ενώ σημειωμένα ήταν επίσης τα κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών και του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων. Χρωματισμένα τέλος, ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, το Χημείο, η Νομική και το Πολυτεχνείο.