«Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατός του»‏

Gazzetta team
«Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατός του»‏
Ποιος λέει αυτές τις αρλούμπες; Μα ποιος άλλος από τον απερίγραπτο Αρτέμη Σώρρα, τον άνθρωπο με τα «600 δις» που θα σώσει την Ελλάδα. Τελικά, είναι βέβαιο ότι μας ψεκάζουν. Με θεόμουρλους...

Πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας και της σαχλαμάρας, τα τελευταία δύο χρόνια έχει οργανωθεί ένα άκρως ρατσιστικό κίνημα, αμφιβόλου προέλευσης και σκοπιμότητας, με επίκεντρο έναν “τρισεκατομμυριούχο επενδυτή” από την Πάτρα, που φιλοδοξεί να σώσει την Ελλάδα, αν και ο ίδιος είναι ανεπάγγελτος και δε διαθέτει έστω μία επιχείρηση που να έχει επιβιώσει.

Ιδεολογικά η “οργάνωση” αυτή έχει εξελιχθεί σε μια προσωπολατρική ομάδα, που ως κύρια αιχμή της χρησιμοποιεί το φυλετικό μίσος των στελεχών της, στα πρότυπα της χιτλερικής προπαγάνδας. Τα μηνύματα μίσους αναμεταδίδονται σχεδόν μονότονα από “συνεργαζόμενους” ραδιοσταθμούς, αρκετές φορές την εβδομάδα και σε συνεχή επανάληψη, για να γίνει η αναγκαία πλύση εγκεφάλου στα εκκολαπτόμενα στελέχη. Σε αυτές τις εκπομπές αναλύονται τραγικά και άθλια στη σύλληψη τους σενάρια, που ξεκινούν από θεωρίες συνωμοσίας και καταλήγουν τις περισσότερες φορές σε φυλετικές διακρίσεις και όξυνση παθών κατά συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων. Πρόσφατα για παράδειγμα, υπήρξε αμφισβήτηση της Ελληνικότητας των Ελλήνων της Βορείου Ελλάδας (http://www.youtube.com/watch?v=xBnRlEvEK48).

Φορείς αυτής της φυλετικής προπαγάνδας είναι ένας διαδικτυακός σταθμός στην Κύπρο, υπό της εποπτεία του κατά δήλωση δημοσιογράφου Νίκου Αμάραντου, και τον τελευταίο καιρό ο ραδιοσταθμός Ράδιο Ακρίτες 102,3, μέσω του συντελεστή του Γιώργου Αρίστογλου.

Στις 18 Νοεμβρίου 2013, ο Αρτέμης Σώρρας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην προπαγάνδα του, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν σκοτώθηκε, αλλά ζει ακόμη γιατί “τυχαία είναι εβραιόπουλο”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προχώρησε σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον σκοτωμένο νέο και τη χαροκαμένη μητέρα του.

Απόσπασμα: http://www.youtube.com/watch?v=5l9VLSnaK-A

Αρτέμης Σώρρας: “Βέβαια… Εγώ θα σας πω αυτό: πρώτον οι σφαίρες πέσανε και βρήκαν τους κάλυκες, έχουμε τα έγγραφα που δηλώνει ότι οι σφαίρες αυτές δεν ανήκαν στον Ελληνικό στρατό. Δεύτερον δεν έγινε και τίποτα στο πανεπιστήμιο, όλο αυτό είναι μια ψεύτικη φούσκα, γιατί έτσι στήθηκε. Τα πάντα μας έχουν στημένα, όπως και με τον Αλέξη. Θυμάστε με τον Αλέξη; τον μικρό Αλέξη που σκοτώθηκε και κάποιος τον σημάδεψε; Εντελώς τυχαία, βρε παιδί μου, ο Αλέξης ζει. Εντελώς τυχαία ο Αλέξης ήταν εβραιόπαιδο. Εντελώς τυχαία η μάννα του είναι εβραία. Εντελώς τυχαία παππούδες, μάννα και όλοι μαζί πίνανε καφέ στην Εκάλη. Και κάηκε η Αθήνα για τον Αλέξη μωρέ; Δεν αφήνετε τις μαλακίες; Ο Αλεξάκος είναι εβραιόπαιδο και η μάννα του εβραία. Ούτε που έκλαψε, μια χαρά κηδεία. Σκοτώσαμε την Ελλάδα, γεμίσαμε το μαγαζί ένα σωρό φωτιές, τι να λέμε; Και τον Αλέξη τον γιορτάζουμε μαζί με την 17 Νοέμβρη. Για ποια 17 Νοέμβρη βρε παιδιά; Για τη τρομοκρατική οργάνωση τη δικιά τους;”

Αυτά τα βάναυσα και πρωτόγονα σχόλια, αναλύθηκαν σε ραδιοσταθμό που εκπροσωπεί ακρίτες και ντροπιαστικά για το κύρος και τη σημασία της έννοιας “Ακρίτας”, ο οικοδεσπότης Γιώργος Αρίστογλου συναίνεσε στις αθλιότητες του Μάκη Σώρρα με το καταφατικό γέλιο του. Ο άνθρωπος που έπαιρνε τη “συνέντευξη” από το Σώρρα, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να διακόψει το συνομιλητή του και να του επιστήσει την προσοχή για τις επικίνδυνες δηλώσεις του, που παραβιάζουν κάθε έννοια πολιτισμού και αποτελούν κατάφωρη και χυδαία προσβολή μνήμης νεκρού.

Πολύ σύντομα, μια από τις ιστοσελίδες που υποστηρίζουν φανατικά τον Αρτέμη Σώρρα και τις ρατσιστικές του επιθέσεις, το blog Alfeiospotamos, αναπαρήγαγε τις δηλώσεις για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και τη μητέρα του, προσθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία της μητέρας του νεαρού θύματος και μεγιστοποιώντας την προσβολή της μνήμης του και των συγγενών του.

Πραγματικά είναι κρίμα για τον πολιτισμό και την ευνομία αυτής της χώρας, να μην έχει επιληφθεί κανείς για τις αηδιαστικές δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα, όπως αναπαράγονται και από τους συνεργάτες του. Όσο κι αν οι κύριοι αυτοί λειτουργούν στα όρια της νομιμότητας και πονηρά χρησιμοποιούν τη δικαιοσύνη και τους θεσμούς, είναι καιρός να δείξει η πολιτεία τα αντανακλαστικά της και να αποβάλει τέτοιους είδους επικίνδυνα φαινόμενα, που αν και μικρά στο ξεκίνημα τους, είναι άκρως δηλητηριώδη και οπλίζουν με μίσος τους δοκιμαζόμενους από την κρίση συμπολίτες μας, ιδιαίτερα μάλιστα τη νεολαία.

Πηγή: mignatiou.com