Μήνυση στον Αδωνη, Κούγιας και… γυμνή Ανθή

Νίκος Μποζιονέλος
Μήνυση στον Αδωνη, Κούγιας και… γυμνή Ανθή
Pre game για τον Ολυμπιακό βγάζει το Action 24. Η υπόσχεση Κούγια στον Θωμαΐδη. Τι συμβαίνει στο Mega, αλλαγές με Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΪ. Αύριο συνεχίζεται η δίκη Βαξεβάνη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση στους «16» και πριν από την έναρξη του αυριανού ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν το Action 24 θα βγάλει pre game εκπομπή με τα τελευταία νέα των ομάδων, δηλώσεις και ανάλυση των πρωταγωνιστών. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 19:00 με παρουσιαστή τον Σταύρο Κουράκο.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοεμβρίου η μετάδοση του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Ολυμπιακού ανήκει στη Δημόσια Τηλεόραση και, όπως αναφέραμε από χθες, το πρόγραμμα ξεκινά στις 20:00 με την pre- game εκπομπή με τον Ιωσήφ Νικολάου και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στις 21:45 ακολουθεί σε απευθείας μετάδοση σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου και στις 23:30 θα μεταδοθεί εκπομπή post-game με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από το Παρίσι και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Αντερλεχτ με την Μπενφίκα.

Live το ντέρμπι Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Το Σαββατοκύριακο το Action 24 δείχνει επτά live αγώνες. Το Σάββατο 30/11 μεταδίδει στις 14:15 το Φόλκερκ - Ρέιντζερς για το Κύπελλο Σκωτίας, στις 18:30 το Ιλίτσιβετς - Μέταλιστ και στις 21:00 το Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη. Την Κυριακή δείχνει στις 13:30 το Ντεν Χααγκ – Αγιαξ, στις 15:30 το μεγάλο ντέρμπι Φέγενορντ – Αϊντχόφεν, στις 17:00 το Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία και στις 19:00 το Αντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ.

Flash sport media news
* Ο Αλέξης Κούγιας σκέφτεται το ενδεχόμενο της «διάλυσης» της Παναχαϊκής. Αργά χθες μίλησε στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ και στον Κυριάκο Θωμαΐδη και υποσχέθηκε να μιλήσει για το θέμα εκτενέστερα και σύντομα. Αρα να περιμένουμε Κούγια την προσεχή Δευτέρα στη «Δίκη»;
* Από το Novasports 3 θα μεταδοθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το ματς για τη Γ’ Εθνική της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσσώνος.
* Οι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 7η αγωνιστική του Eurocup είναι στα κανάλια Novasports. Αύριο, Τετάρτη 27/11 μεταδίδονται τα ματς Πανιώνιος - Σπαρτάκ στις 18:00 από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ΠΑΟΚ – Άλμπα Φέχερβαρ στις 19:30 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.
* Για την 8η αγωνιστική της Volley League η Nova θα μεταδώσει τα ματς Κηφισιά – ΑΕΚ ( Σάββατο 30/11, 19:30 στο Novasports 1) και Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δευτέρα 2/12, 19:00 στο Novasports 3).
* Μετά τα « Οιδίπους Σέντερ Μπακ» και «Πάρε το μηδέν» ο Κωνσταντίνος Καμάρας επέστρεψε με το μυθιστόρημα «Ολη η αλήθεια με ένα κλικ». Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη και μίλησαν ο συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος, η δημοσιογράφος Ξένια και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα… δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «αποφάσισε ένα κόμμα να κάνει μπίζνες και έφτιαξε σταθμό» αναφερόμενος στο ΛΑΟΣ.
Θυμίστε, υπουργέ μου, σε ποιο κανάλι πουλούσατε βιβλία;

Ακουσα… τον Θέμο Αναστασιάδη το πρωί στον ΑΝΤ1 να λέει «Φαίη, εσύ ειδικά δεν πρέπει να ανοίγεις αυτή τη συζήτηση για κιλά».
Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον καιρό.

Διάβασα… νωρίς το πρωί, πριν «βγει» η είδηση, την… «είδηση ότι «ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κάποια επείγουσα δουλειά και πως μπορεί να μην προλάβει να έρθει καθόλου στην εκπομπή του Mega».
Στο τσακ δεν την πρόλαβε.

Το tweet (@KostasVaxevanis): Αύριο το πρωί στην Ευελπιδων δικάζομαι εγω για τη λίστα Λαγκαρντ κ ο Κωστοπουλος για χρέη στο Δημόσιο. Συμβολισμος της εποχής»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η παραίτηση Τσίγκα και ο Κωστόπουλος…

Παραίτηση βόμβα στο Mega. Φαίνεται ότι οι πιέσεις των βασικών μετόχων για νέο πακέτο απολύσεων και περικοπών βρήκαν τη σθεναρή αντίσταση που διευθύνοντος συμβούλου Ηλία Τσίγκα ο οποίος παραιτήθηκε, όπως έγραψε αποκλειστικά το fpress.gr. Οσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο; Οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ και η δίκη του ορίστηκε για αύριο, το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με το newpost.gr, οι δύο υποθέσεις συνδέονται: στον Τσίγκα χρεώνεται ότι γνώριζε τις «περιπέτειες» του πρώην εκδότη και νυν παρουσιαστή με τη Δικαιοσύνη…

Πάντως τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες να ανακληθεί η παραίτησή του.

Πρώτευσαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Ούτε Star, ούτε Mega… «Ράδιο Αρβύλα»! Για άλλη μια φορά, βγήκαν πρώτοι, αφήνοντας τους καλεσμένους των εκπομπών υπουργούς. Ο «Ενικός» στο Star του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Κωστή Χατζηδάκη έκανε μέσο όρο 10,1%, η «Ανατροπή» στο Μεgα του Γιάννη Πρετεντέρη με καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα έκανε μέσο όρο 16,3% και οι «¨Ράδιο Αρβύλα» έφεραν στον ΑΝΤ1 μέσο όρο 32,3%!

Κορυφαίο βίντεο χθες στον ΑΝΤ1; Αυτό!

«ΣΚΑΪ στις 8» από τις… 6

Αλλάζει (πάλι) ώρα το μαγκαζίνο του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ; Τουλάχιστον αυτό πληροφορείται η στήλη. Αντί για 19:00 θα πάει μια ώρα πίσω, στις 18:00 και θα ολοκληρώνεται στις 19:30. Ο λόγος είναι για να προετοιμάζουν καλύτερα οι συντάκτες τα ρεπορτάζ τους, τα οποία προορίζονται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη που ξεκινά στις 21:00. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το «ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» ονομαζόταν «ΣΚΑΪ στις 8» και αργότερα άλλαξε όνομα για να… ταυτιστεί με τη νέα ώρα έναρξης.

Με την απολογία Βαξεβάνη συνεχίζεται η δίκη

Αύριο Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε αρχικά συλληφθεί για τη δημοσιοποίηση της λίστας είχε αθωωθεί στο δικαστήριο, ωστόσο η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, με αποτέλεσμα την επανάληψη της δίκης. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Παναγιώτης Σιάνης.

Δημόσια «συγγνώμη» από τον Σάμπυ Μυωνή

Με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον Σάμπυ Μυωνή για όσα του έχει καταλογίσει στο παρελθόν. Το δημοσίευμα τιτλοφορείται «Ο Σάμπυ Μυωνή και η λίστα Λαγκάρντ» και αποκαλύπτει, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, ότι ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας δεν είναι εκείνος «ο κακός πλούσιος Εβραίος χρηματιστής». Ηταν το δεύτερο… απολογητικό δημοσίευμα που δικαιώνει τον κ. Μυωνή ύστερα από εκείνο που έγινε από το «Βήμα» τον Σεπτέμβριο, αναφέροντας τότε πως ο Μυωνής αδικήθηκε, συκοφαντήθηκε και χτυπήθηκε άτιμα από τα ΜΜΕ και αναφερόταν στη φιλανθρωπική του δράση, στις προσπάθειες που κατέβαλε για να κάνει τις επιχειρήσεις του, ακόμη και στις επιθέσεις που συστηματικά δεχόταν από φασίστες στο σχολείο.

Η μήνυση στον Άδωνη…

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ KΟΚΚΙΝΟ, Κώστας Αρβανίτης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατάθεσε μήνυση, στον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη: οι κατηγορίες περί διαπλοκής από φαρμακευτικές εταιρίες, αφορά ουσιαστικά μια διαφήμιση, η οποία θα αποφέρει έσοδα 3.600 ευρώ που μάλιστα παίζεται σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι με το ποσό αυτό θα πληρωθούν τρεις άνθρωποι που δουλεύουν στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Αρβανίτης κατέληξε, υποστηρίζοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο έχει εμπλακεί ο ραδιοφωνικός σταθμός σε μια πολιτική αντιπαράθεση. Οσο για τον υπουργό; «Kαλοδεχούμενη η μήνυση. Είναι ένα πολύ χαρμόσυνο νέο για να καταλάβει ο κόσμος με ποιους έχουμε να κάνουμε» είπε σε δηλώσεις του στον Alpha.

Απόψε «Κούκλες», αύριο… Καρράς

Απόψε στις 23:15 «οι Κούκλες» θα βρίσκονται στο σπίτι των «Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1 με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα. Ο πιο ανατρεπτικός θίασος, παρουσιάζει, για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό, τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις του, με πρωταγωνίστριες τη Μελίνα Μερκούρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Κατερίνα Στανίση και τη Δαλιδά. Αύριο την ίδια ώρα καλεσμένοι στην εκπομπή είναι η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος μιλάει για τη ζωή του και για κάποια ξεχωριστά γεγονότα, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη του.

Η Κέιτι Κούριτς στη Yahoo

Η Yahoo ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με την Κέιτι Κούριτς, η οποία αφήνει το ABC News, για να αναλάβει καθήκοντα «παγκόσμιας παρουσιάστριας» στην εταιρεία. Η συνεργασία της Yahoo με την Κούριτς αποτελεί ιδέα της CEO της εταιρείας Μαρίσα Μάιερ, η οποία έκανε και τις σχετικές ανακοινώσεις. Με τον νέο ρόλο της, η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια θα έχει την ευθύνη της προβολής σημαντικών διεθνών θεμάτων μέσω του site της Yahoo, καθώς και συνεντεύξεων με πρόσωπα της επικαιρότητας.

Εν συντομία…
* Στα περίπτερα βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο καθημερινός «Αγγελιοφόρος», 21 μήνες μετά την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας. Θα κυκλοφορεί όπως και παλιότερα, καθημερινά, πλην Δευτέρας.
* Ο Πέτρος Τατσόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση στον Στέφανο Χίο αλλά και στον διευθυντή της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», για τη δημοσίευση της «λίστας των 450 μασόνων στην Ελλάδα», όπου συμπεριλαμβάνεται το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
* Διορία 15 ημερών δόθηκε στους 14 (από τους συνολικά 24) εργαζόμενους του BEST 92.6 να καταθέσουν υπόμνημα στο ΕΣΡ για την αυτοδιαχείριση.
* Αύριο στις 23:45, η πυξίδα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» του Alpha οδηγεί τον Νίκο Μάνεση στον ακριτικό Έβρο. Ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει την καθημερινότητα των κατοίκων κατά μήκος του ποταμού - φυσικού συνόρου των 230 χιλιομέτρων που χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία.
* Ο Βύρων Πολύδωρας μιλάει «Ευθέως» στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αύριο Τετάρτη 27/11 στη 01:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Photomedia

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν στέριωσε στην ΕΡΤ και αναζητεί έκτοτε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της. Συν ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στη φωτογραφική καμπάνια του περιοδικού «ADORE» της συμπρωτεύουσας, με επώνυμους να φωτογραφίζονται γυμνοί, προκειμένου να στείλουν μήνυμα κατά του AIDS, ενόψει και της παγκόσμιας ημέρας που εορτάζεται την 1η Δεκεμβρίου.