Από ληστής... σκλάβος του σεξ!

Gazzetta team
Από ληστής... σκλάβος του σεξ!
Ένα απίστευτο περιστατικό ξετυλίχτηκε σε ένα κομμωτήριο, όπου ένας 28χρονος επίδοξος ληστής εξουδετερώθηκε και αιχμαλωτίστηκε για να χρησιμοποιηθεί ως... sex toy!

Ο λόγος για τον 28χρονο Viktor Jasinski που μπήκε σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας με πρόθεση τη ληστεία. Για κακή του τύχη όμως η 32χρονη ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε.

Έτσι, κατάφερε με μια της κίνηση να τον εξουδετερώσει και ο θύτης να γίνει θύμα. Στη συνέχεια η Olga έσυρε τον ημιλιπόθυμο άνδρα στο πίσω δωμάτιο, και τον έδεσε με καλώδιο από πιστολάκι σε ένα καλοριφέρ!

Στη συνέχεια τον έγδυσε εντελώς, και για τις επόμενες 3 ημέρες τον χρησιμοποίησε ως σκλάβο του σεξ, ταϊζοντας τον με το ζόρι το γνωστό σε όλους μπλε χαπάκι για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις επαναλαμβανόμενες ορέξεις της!

Ο άτυχος ληστής τελικά αφέθηκε ελεύθερος με την γυναίκα να δηλώνει πως «πήρε το μάθημα του», και εκείνος πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το μαρτύριο του. Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ παραμένει άγνωστο το αν κατέληξαν στο ίδιο κελί για έναν... δεύτερο γύρο.