Η... ρεπόρτερ του Καμενί! (photos+videos)

Gazzetta team
Η... ρεπόρτερ του Καμενί! (photos+videos)
Η «ηθοποιός, μοντέλο, ρεπόρτερ» Σάντρα Φάλγκα πήρε κάποτε συνέντευξη από τον Καμενί και ο τίμιος Καμερουνέζος πέρασε… δύσκολες στιγμές. Δείτε γιατί!

To ραντεβού κλείστηκε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο στο προπονητικό κέντρο της Εσπανιόλ. «Θέμα» της συνέντευξης, ο Κάρλος Καμενί, της έντονης (και φέτος) ολυμπιακής κουβέντας. Ή… περίπου ο Καμενί!

Εδώ, βλέπετε, επρόκειτο για μία από εκείνες τις περιπτώσεις όπου το μάτι αγνοούσε επιδεικτικά τον συνεντευξιαζόμενο και στούκαρε μετωπικά στον τίμιο ρεπόρτερ. Κι εδώ, που τα λέμε, όχι άδικα. Ίβηρες είναι οι Σπανιόλοι, όχι… ανοργασμικοί! Μ’ ένα κολασμένο κολάν, κορμί-λαμπάδα της Λαμπρής (βοήθειά μας…), μπόλικο σκέρτσο κι ένα μαρκούτσι στο χέρι, η Σάντρα Φάλγκα δεν είναι απ’ τις γυναίκες που προσπερνάς με αδιαφορία, ακόμη κι αν τα μέσα ενδιαφέροντά σου κινούνται ανάμεσα στις διαλέξεις του Βέλτσου και στη μουσική δωματίου!

Τούμπανο, η μανδάμ… «Model, actress, reporter» (μοντέλο, ηθοποιός, ρεπόρτερ), σύμφωνα με το… μπιλιετάκι που μόστραρε και στο ολοκαίνουργιο προσωπικό της site (www.sandrafalga.com), κάτι, δηλαδή, σαν τη μελαχρινή version της ημέτερης… Πετρούλας!

Κάπως έτσι, τον δύσμοιρο τον Καμενί τον έπιασε τσιντέντε και ταράκουλο! Σακατεύτηκε για να πιάσει ένα σουτ, έφαγε το τεμάχιο σε πέναλτι και όταν η λεβέντισσα έκατσε σιμά του αρχίζοντας διατατικές, σκυψίματα και ανοίγματα, ίσα που πάλευε με νύχια και με δόντια να «πνίξει» με ευγένεια, το (αν μπορούμε να μαντέψουμε) καμερουνέζικο ένστικτο του «άμα σε βάλω κάτω, θα σου δείξω εγώ, μωρή, τι πάει να πει… Μιλά»!

Διαβάστε τη συνέχεια μόνο στο katimagiko.gr!