Έρευνα για τις γυναίκες της αστυνομίας που ανεβάζουν sexy φωτογραφίες για τα likes (pics)

Gazzetta team
Έρευνα για τις γυναίκες της αστυνομίας που ανεβάζουν sexy φωτογραφίες για τα likes (pics)
Μάλλον κάποιοι ξεχνάνε οτι υπάρχει και η προσωπική ζωή, στην οποία οι συγκεκριμένες γυναίκες μπορούν να κάνουν οτι θέλουν.

Διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει στην Γερμανία το φαινόμενο με τις γυναίκες της αστυνομίας που ανεβάζουν sexy φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και ειδικά στο Instagram.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RT, η η επιθεωρητής της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Μπάρμπαρα Σλόβικ, ανέθεσε τη διεξαγωγή έρευνας.

Κάτι όμως που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς όταν τελειώνουν την δουλειά τους, οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν.

«Είτε στο Διαδίκτυο είτε εκτός, τα όργανα της τάξης πρέπει να συμμορφώνονται με τα επίσημα καθήκοντά τους. Έχουν ειδικες υποχρεώσεις που προκύπτουν από το επάγγελμά τους ως δημόσιοι λειτουργοί», τονίζει στο RT o Γεργκ Ράντεκ, αντιπρόεδρος του συνδικάτου των Γερμανών αστυνομικών.

«Οι αστυνομικοί πρέπει να συμμορφώνονται με τα επίσημα καθήκοντα ... έχουν ειδικά καθήκοντα στο επάγγελμά τους ως δημόσιοι λειτουργοί» δήλωσε ο Γιοργκ Ράντεκ, αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα περιστατικά έχουν υπάρξει και σε άλλες χώρες.