Μουσική για τα μάτια και την ψυχή σας στο In Edit Festival 2019

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Μουσική για τα μάτια και την ψυχή σας στο In Edit Festival 2019
Στην Αθήνα από αύριο το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικών ντοκιμαντέρ του κόσμου, για να σας διασκεδάσει, να σας συγκινήσει και το κυριότερο για να φέρει τη μουσική στο πρώτο πλάνο.

Από αύριο μέχρι την Κυριακή ανοίγει τις πύλες του, δηλαδή την μουσική του καρδιά το In Edit Festival 2019 στο κέντρο της Αθήνας. Στη Στοά Κοραή και στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡ» συναντιούνται οι δυο μεγάλες μου κι ελπίζω και δικές σας αγάπες, η μουσική κι ο κινηματογράφος.

Είναι ξέρετε λίγο μεγαλύτερη η χαρά μου, γιατί μια παρέα νέων δημιουργικών ανθρώπων από την Θεσσαλονίκη, έφεραν το In Edit Festival από την Βαρκελώνη στην Ελλάδα, πρώτα στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

O Eric Clapton, o Elvis Presley, o John Lennon, οι Pulp, η MIA, o Joe Strummer, οι Radiohead και ο Νίκος Παπάζογλου συναντιούνται εκεί που η μουσική γίνεται αφορμή για ιστορίες ή εμπνέει διηγήσεις αληθινών κι απίθανων συμβάντων.

Μην χάσετε όμως κι όλες τις παράλληλες δράσεις του In Edit, γιατί σαν το σχολιασμό πίνοντας την μπύρα σας, ενώ χορεύετε σε dj sets και live performances δεν έχει. Η εξωστρέφεια, τα πάρτι, η πολυσυλλεκτικότητα των μουσικών ακουσμάτων είναι η πεμπτουσία του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Εδώ η σοβαροφάνεια και το δήθεν πάνε περίπατο, το In Edit λατρεύει τη μουσική και λατρεύεται για τις ταινίες.

Αν πιστεύετε ότι δεν τρέχει και τίποτα αν δείτε τις συγκεκριμένες ταινίες στο Netflix ή στη συνδρομητική τηλεόραση, sorry φίλοι μου αλλά το μέγεθος μετράει! Το μέγεθος της οθόνης και το «μέγεθος» της ηχητικής απόλαυσης στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κατηφορίστε από αύριο στο cine «ΑΣΤΟΡ», προμηθευτείτε το πακέτο εισιτηρίων που θα σας δώσει πρόσβαση σε όσο περισσότερες ταινίες γίνεται και θα με θυμηθείτε.

Εμείς στην Θεσσαλονίκη θα το απολαύσουμε τον Απρίλιο στο «Ολύμπιον», όταν ο καιρός και η διάθεση θα έχουν ανοίξει περισσότερο, οι μπύρες θα κατεβαίνουν ευκολότερα και οι μουσικοπαρέες που χάνονται τον Χειμώνα, θα συναντηθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους όπως κάθε Άνοιξη.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.