Πως με 207 ευρώ γίνεσαι... πλούσιος στα social media (pics)

Gazzetta team
Πως με 207 ευρώ γίνεσαι... πλούσιος στα social media (pics)
Αν τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο καλά, μην ανησυχείς. Βρέθηκε η λύση για εντυπωσιάσεις friends και followers στα social media.

Όποιος είναι ενεργός στα social media και λατρεύει να τραβάει φωτογραφίες προκειμένου να τις μοιράζεται στο Instagram και στο Facebook, σίγουρα θα ήθελε να μπορεί να το παίξει για λίγο Νταν Μπλιτζέριαν.

Να εχει δηλαδή το δικό του ιδιωτικό τζετ και κάθε λίγο και λιγάκι να ποστάρει εικόνες, με τον ίδιο να απολαμβάνεις τις ανέσεις που του παρέχει.

Όμως η ζωή δεν είναι με όλους τόσο... ανοιχτοχέρα, με αποτέλεσμα να περιορίζονται σε φωτογραφίες ενός καλό τοπίου κτλ. Ε λοιπόν βρέθηκε η λύση...

Η Ρωσική εταιρία Private Jet Studio σου δίνει την δυνατότητα να έχεις ένα ιδιωτικό τζετ δικό σου για δύο ώρες, προκειμένου να τραβήξεις όσες φωτογραφίες θέλεις και να κάνεις το... κομμάτι. σου. Φυσικά δεν θα το κάνεις τζάμπα, καθώς για το χρονικό διάστημα αυτό, θα πρέπει να πληρώσεις 207 ευρώ, ενώ αν θέλεις να έχεις και βίντεο η τιμή ανεβαίνει στα 335 ευρώ.

Доброе утро - это когда так. Fly with us

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Με την ώρα όμως που θα έχεις στην διάθεσή σου και αν έχεις φροντίσει να πάρεις διαφορετικά ρούχα μαζί, προκειμένου να αλλάξεις και να μην φοράς σε όλα τα ίδια, μπορείς να ποστάρεις λίγες λίγες τις φωτογραφίες που τράβηξες και να νομίζουν όσοι σε ακολοθούν και δεν σε γνωρίζουν καλά, πως είσαι κάποιος εκατομμυριούχος που δεν τον γνώριζαν.

Хорошая погода сегодня в Москве, лётная

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Μην ξεχάσεις όμως να κάνεις μπλοκ τους φίλους σου, για να μην σε βγάλουν στη... σέντρα.