Νέο show Τραμπ με φόντο τους πληγέντες από τους τυφώνες (pics & vids)

Gazzetta team
Νέο show Τραμπ με φόντο τους πληγέντες από τους τυφώνες (pics & vids)
Απαράδεκτος για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος στην επίσκεψή του στο Πουέρτο Ρίκο.

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις ο τρόπος που ο Αμερικανός πρόεδρος χειρίζεται μία σειρά από σοβαρά θέματα, καθώς δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια, σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί του Πουέρτο Ρίκο (εξαρτημένο αμερικανικό έδαφος) στα ανοιχτά της Φλόριντα.

Ο πλανητάρχης πραγματοποίησε χθες επίσημη επίσκεψη στο νησί μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια. Μία επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε 2 εβδομάδες μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μαρία, που άφησε πίσω του 34 νεκρούς κι ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές του νησιού, όπως το δίκτυο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, σε δρόμους και λιμάνια.

Στον απόηχο της κόντρας του με τον δημοκρατικό κυβερνήτη της περιοχής, όπου του καταλόγισε ανεπάρκεια, ο Tραμπ κατηγόρησε και τους πληγέντες ότι βγάζουν τις Η.Π.Α. εκτός προϋπολογισμού, ενώ εμφανίστηκε και ανενημέρωτος σχετικά με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Και σα να μην έφτανε αυτό, σε συγκέντρωση εντός εκκλησίας, όπου απευθύνθηκε στα ΜΜΕ και τους πολίτες, φρόντισε να δώσει ακόμη μία παράσταση. Σαν άλλος superstar του NBA άρχισε να πετάει χαρτιά υγείας και συσκευασίες ρυζιού στο συγκεντρωμένο πλήθος, προκαλώντας πολλά επικριτικά σχόλια.

Η κριτική όμως δε φαίνεται να ακουμπάει τον πλανητάρχη, ούτε η καταιγιστική επίθεση που δέχεται από μια σειρά επώνυμων κι ανώνυμων πολιτών. Πρόσφατα, δύο από τις πιο γνωστές σταρ της showbiz, Rihanna και Kim Kardashian, καταφέρθηκαν εναντίον του Τραμπ αναφορικά με τη στάση του μπροστά στην τελευταία φυσική καταστροφή, ενώ πολλοί είναι κι οι πολίτες που τον κατηγορούν για «αναισθησία και αδιαφορία» μέσω των social media.