Κιμ Καρντάσιαν σε Τραμπ: «Σταμάτα να παίζεις γκολφ και βοήθησε το Πουέρτο Ρίκο» (pics)

Gazzetta team
Κιμ Καρντάσιαν σε Τραμπ: «Σταμάτα να παίζεις γκολφ και βοήθησε το Πουέρτο Ρίκο» (pics)
Η Κιμ Καρντάσιαν παρακάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να τουιτάρει, αφού έτσι κι αλλιώς στο Πουέρτο Ρίκο δεν έχουν ρεύμα για να διαβάσουν τι γράφει και να τους βοηθήσει ουσιαστικά.

Το Πουέρτο Ρίκο περνάει δύσκολες στιγμές και μετράει τις πληγές του μετά τον καταστροφικό τυφώνα «Μαρία». Ολόκληρες περιοχές είναι ακόμα πλημμυρισμένες, χιλιάδες κατοικίες δεν έχουν ρεύμα. Άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε νερό, φαγητό, ιατρική περίθαλψη.

Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε κατά της Δημάρχου της Πρωτεύουσας της χώρας, Κάρμεν Κρουζ, ενώ δεν δίστασε να πει πως φταίνε αρκετοί κάτοικοι για την αργοπορία της διάθεσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όλα αυτή την κριτική την έκανε από το σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ που βρισκόταν για γκολφ και για να χαλαρώσει το Σαββατοκύριακο.

Η Κιμ Καρντάσιαν με τους εκατομμύρια followers δεν δίστασε να τον κριτικάρει στο twitter!

O Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε στου πολίτες του Πουέρτο Ρίκο να μην πιστεύουν τα Fake News κι εκείνη τον έβαλε στη θέση του:

«Δεν έχουν καν ρεύμα για να δούν τις ειδήσεις!!! Παρακαλώ σταματήστε να τουιτάρετε και να παίζετε γκολφ την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν! Παρακαλώ βγείτε μπροστά και βοηθήστε!».

Η Κιμ Καρντάσιαν με την οικογένειά της έδωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ, ενώ βοήθησαν και τα θύματα του τυφώνα «Μαρία».

Μην πούμε και για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε στη Vogue Μεξικού που απεύθυνε έκκληση για να μαζευτούν χρήματα για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.

Οι Κιμ όλου του κόσμου ενώθηκαν ενάντια στον Τραμπ...