Ξυστά από τον θάνατο πέρασε ο Dan Bilzerian ύστερα από μαραθώνιο πάρτυ με βιάγκρα και κοκαΐνη (pics & vid)

Gazzetta team
Ξυστά από τον θάνατο πέρασε ο Dan Bilzerian ύστερα από μαραθώνιο πάρτυ με βιάγκρα και κοκαΐνη (pics & vid)
Tα ξέφρενα πάρτυ με ναρκωτικά και όχι μόνο, κρύβουν και τους κινδύνους τους.

Ένα βήμα από το θάνατο έφτασε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Dan Bilzerian, σύμφωνα με εξομολόγηση του ίδιου σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η διπλή καρδιακή προσβολή, όμως, μετά από 4ήμερο πάρτυ και άφθονες καταχρήσεις, δεν έδειξε να τον πτοεί ιδιαίτερα.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Graham Bensinger, ο Βilzerian αποκάλυψε πως στα 25 του χρόνια έφτασε μία ανάσα από το μοιραίο καθώς οι πόνοι στον ώμο που αισθάνθηκε δεν αντιμετωπίζονταν με... push-ups, όπως αρχικά νόμισε, αλλά επρόκειτο για καρδιακή προσβολή.

Μετέβει μόνος του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν για την πραγματική αιτία των πόνων στο στήθος. Μάλιστα την επόμενη ημέρα έπαθε και δεύτερη καρδιακή προσβολή την οποία ξεπέρασε και πάλι.

Αιτία τα άφθονα βιάγκρα που κατανάλωσε για να ικανοποιήσει τις παρτενέρ του σε συνδυασμό με την κοκαΐνη, λίγο έλειψαν να τον στείλουν αδιάβαστο.

Φαίνεται, όμως, πως το πάθημα δεν του έγινε μάθημα συνεχίζοντας τον έκλυτο βίο ξοδεύοντας τα εκατομμύρια του στα ναρκωτικά, τις γυναίκες και την ακριβή ζωή.