Ασυνείδητη μητέρα άφησε μόνα τα παιδιά της παρέα με ένα όπλο και πήγε διακοπές για 11 μέρες (pics)

Gazzetta team
Ασυνείδητη μητέρα άφησε μόνα τα παιδιά της παρέα με ένα όπλο και πήγε διακοπές για 11 μέρες (pics)
Οπλισμένο και σε προσβάσιμο σημείο βρέθηκε το πιστόλι πάνω στο κομοδίνο της.

Μία 30χρονη Αμερικανίδα από την Αϊόβα έφτασε την αδιαφορία σε άλλο επίπεδο καθώς παράτησε μόνα στο σπίτι τα τέσσερα παιδιά της για να κάνει διακοπές στην Γερμανία. Κι όχι μόνο αυτό αλλά άφησε εκτεθειμένο ένα πιστόλι τύπου Glock, πάνω στο κομοδίνο της με άμεσο κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί από κάποιο εκ των ανήλικων παιδιών της.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι της ύστερα από καταγγελίες γειτόνων βρήκαν τα τέσσερα παιδιά μόνα τους στο σπίτι και το όπλο σε κοινή θέα, καθώς η ασυνείδητη μητέρα είχε φύγει για διακοπές 11 ημερών σε διαφορετική ήπειρο.

Η 30χρονη, όμως, παρότι διατάχθηκε να επιστρέψει άμεσα στα παιδιά της συνέχισε ανέμελη τις διακοπές της, ποζάροντας στις όχθες του Δούναβη αλλά και ημίγυμνη ακόμα και μέρες μετά την επικοινωνία της αστυνομίας μαζί της.

Τα λάθη, όμως, πληρώνονται ειδικά όταν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ανηλίκων παιδιών. Με το που πάτησε το πόδι της στις Η.Π.Α. συνελήφθη από τις αρχές αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ παρέμεινε σε κράτηση χωρίς να της επιτρέπεται να επικοινωνήσει με τα παιδιά της.

Πληροφορίες: Daily Mail