H μικρή Ευαγγελία δεν άντεξε και «έφυγε»

Gazzetta team
H μικρή Ευαγγελία δεν άντεξε και «έφυγε»
Θρήνος για το οκτάχρονο κορίτσι που με την συμπαράσταση όλων είχε την ευκαιρία να κάνει το τελευταίο της ταξίδι προς την ελπίδα

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο αγώνας της οκτάχρονης Χανιώτισσας Ευαγγελίας Καστρινάκη για να καταφέρει να μεταβεί σε κλινική του Λονδίνου προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.

Και πράγματι, χάρη στην τεράστια κινητοποίηση όλων, η μικρή Ευαγγελία είχε την ευκαιρία να χαμογελάσει, και να χαρίσει το χαμόγελό της σε όλους απο την κλινική όπου πήγε.

Μόνο που αυτό το χαμόγελο έμελλε να είναι το τελευταίο καθώς παρά τον τιτάνιο αγώνα, το μικρό κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο παρουσιάστηκε μια επιπλοκή στους πνεύμονες της Ευαγγελίας, και την Κυριακή, ένα ακόμη μικρό αγγελάκι ανέβηκε στον ουρανό.

Η οκτάχρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα.

Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική της Αγγλίας Harley Street Clinic προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.

Πηγή: flashnews.gr