Ήπιαν καφέ και κάπνισαν, αφού άδειασαν το ταμείο στην Κω

Gazzetta team
Ήπιαν καφέ και κάπνισαν, αφού άδειασαν το ταμείο στην Κω
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν η διάρρηξη συνδέεται με τις αλλεπάλληλες μικροκλοπές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σε καντίνες μικροπωλητών με τοπικά προϊόντα παραγωγής

Με την ησυχία τους έδρασαν οι άγνωστοι που έφτιαξαν… καφέ και τον απόλαυσαν καπνίζοντας, όταν «χτύπησαν» μια οικογενειακή επιχείρηση φάρμας με άλογα στο Μαρμάρι, έναν τουριστικό οικισμό σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την πόλη της Κω!

Οι δράστες, που πρέπει να γνώριζαν καλά τους χώρους, αφαίρεσαν το παράθυρο χωρίς να το σπάσουν και μπήκαν στο εσωτερικό της επιχείρησης, όπου έφτιαξαν… φρέντο καπουτσίνο, κάπνισαν τσιγάρα και έκαναν την… ανάγκη τους!

Όταν τελείωσαν, «σήκωσαν» την ταμειακή μηχανή και, αφού πήραν από το συρτάρι όσα χρήματα υπήρχαν, την πέταξαν σε ένα γειτονικό χωράφι. Εκεί την βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους εισβολείς, ενώ κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και DNA.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν η διάρρηξη συνδέεται με τις αλλεπάλληλες μικροκλοπές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σε καντίνες μικροπωλητών με τοπικά προϊόντα παραγωγής στο Μαρμάρι. Μια από αυτές, έγινε τρεις φορές στόχος και οι δράστες, εκτός από χρήματα, έκλεψαν και φαγητό!

Πηγή: protothema.gr