Άστεγος έψαχνε επί 2 μέρες μία κοπέλα για να της δώσει την τσάντα που είχε χάσει (pics)

Gazzetta team
Άστεγος έψαχνε επί 2 μέρες μία κοπέλα για να της δώσει την τσάντα που είχε χάσει (pics)
Κι όμως, στις μέρες υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που δείχνουν οτι η... ανθρωπιά δεν έχει χαθεί τελείως.

Συνήθως στις μέρες μας, αν χάσεις την τσάντα σου, το κινητό σου ή οτιδήποτε άλλο, αυτομάτως τα... διαγράφεις, καθώς θεωρείς πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος για να στο επιστρέψει. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντάιζι Όουεν από το Μπόλτον.

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν ξέχασε την τσάντα της, η οποία είχε μέσα ένα iPhone, 10 λίρες και την ταυτότητά της, έξω από μία παμπ και το αντιλήφθηκε αρκετή ώρα αργότερα.

Στο μεσοδιάστημα, ένας άστεγος την είχε βρει και είχε βάλει ως στόχο της ζωής του να την επιστρέψει στην κάτοχό της.

Ο Πολ Σάλντερμπανκ λοιπόν άρχισε να ρωτάει κόσμο στην περιοχή αν ήξεραν την Όουεν, χωρίς ωστόσο να λέει οτι είχε βρει την τσάντα της. Και αυτό γιατί φοβόταν οτι κάποιος επιτήδειος, θα την ζητούσε και καλά για να της την δώσει, προκειμένου να καρπωθεί το περιεχόμενό της.

Προκειμένου μάλιστα να γλιτώσει από ενδεχόμενο έλεγχο, είχε γράψει ένα γράμμα που εξιστορούσε τι είχε γίνει και το είχε αφήσει μέσα στην τσάντα.

Πάνω στην αναζήτησή του, έπεσε σε έναν φίλο της 20χρονης, ο οποίος την ενημέρωσε για τον άστεγο και πήγε να τον βρει. Όλα τα πράγματά της, ήταν στην θέση τους, χωρίς να έχουν πειραχτεί, κάτι που την εξέπληξε ευχάριστα.
Paul with the handbag
Για να του ανταποδώσει την καλή, ξεκίνησε έναν online έρανε, εξιστορώντας όλο το περιστατικό και μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει χίλιες λίρες.