Η δικαιολογία του εκπαιδευτικού που έκλεψε τις προϊστορικές πατημασιές

Gazzetta team
Η δικαιολογία του εκπαιδευτικού που έκλεψε τις προϊστορικές πατημασιές
Μια ... διαφορετική εκδοχή δίνει ο Χανιώτης εκπαιδευτικών ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών

Μια ... διαφορετική εκδοχή δίνει ο Χανιώτης εκπαιδευτικών ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών από την Κίσσαμο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα είχε βρει μαζί με τη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια καθώς έψαχνε για κοχύλια και πετραδάκια, τους άρεσαν, τα πήραν και τα διακόσμησαν στο σπίτι τους

Ο ίδιος λέει ότι «δεν είχε ιδέα για το τι πρόκειται. Ότι τα είχε βάλει στο τζάκι και στο καλοριφέρ του σπιτιού του στην Κίσσαμο και τα πήρε μαζί του στη Μακεδονία, γιατί είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, συζεί με μία άλλη γυναίκα και είχε κάνει αίτηση για απόσπαση στη συμπρωτεύουσα». Μάλιστα, λέει ότι εκείνη, η εν διαστάσει δηλαδή σύζυγός του, έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, για να τον μπλέξει, επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις.

«Ήταν καλοκαίρι πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Δεν τα ξεκολλήσαμε. Εμείς τα βρήκαμε με τη σύζυγό μου και τα πήραμε, γιατί μας άρεσαν. Ο χώρος ήταν αφύλακτος. Εάν ήταν τόσο σημαντικά, γιατί δεν προστατευόταν ο χώρος; Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι λέω αλήθεια. Θα μπλέξω άδικα και πρέπει να βγάλω τη ρετσινιά από πάνω μου» λέει στην εφημερίδα Πατρίδα.

Πηγή: cretalive.gr