Οδηγίες του Gps μπορεί να προκάλεσαν το τροχαίο με τους 3 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη (pics)

Gazzetta team
Οδηγίες του Gps μπορεί να προκάλεσαν το τροχαίο με τους 3 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη (pics)
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τα αίτια του δυστυχήματος που από χθες συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Τρεις άνδρες, δυο νεαροί και ένας μεγαλύτερος, έχασαν τη ζωή τους ενώ μια 18χρονη κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οπως έγινε γνωστό τα δύο μηχανάκια κινούνταν στο αριστερό ρεύμα επί της Βασιλέως Γεωργίου όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην μεσαία λεωρίδα, με οδηγό έναν Γερμανό τουρίστα και συνοδηγό την σύζυγό του, επιχείρησαν να αλλάξουν κατεύθυνση, στρίβοντας ξαφνικά αριστερά προς την 3ης Σεπτεμβρίου, χωρίς να βγάλει φλας, με αποτέλεσμα να κλείσει τις δύο μηχανές, οι οποίες είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολύνεκρο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 3 τη νύχτα, προκλήθηκε πιθανότητα λόγω λάθος οδηγιών που έδωσε το gps. Οταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το gps του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου. Οι μηχανές «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα σώματα των αναβατών εκτοξεύθηκαν μακριά...

Ο 55χρονος και ο 28χρονος γιος του που πήγαιναν για δουλειά βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Ο 22χρονος Αντώνης, λάτρης των μοτοσικλετών και της ταχύτητας με συνοδηγό την αγαπημένη του Έλενα, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, ​μιλούσε με τους μάρτυρες. Τους έλεγε ότι είναι καλά και ρωτούσε για την κατάσταση της αγαπημένης του Έλενας παρόλο που τα κάτω άκρα του ήταν διαμελισμένα...

Η Ελενα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Παπανικολάου, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και ο 67χρονος Γερμανός για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και κρατείται από την αστυνομία ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν ερευνώνται.

Πηγή: iefimerida.gr