H βολίδα είναι στο χέρι του 10χρονου που πυροβολήθηκε στο Γαλάτσι (vid)

Gazzetta team
H βολίδα είναι στο χέρι του 10χρονου που πυροβολήθηκε στο Γαλάτσι (vid)
Το παιδί γύρισε με αίματα στο χέρι και δεν πίστευα ότι μπορεί να πυροβολήθηκε, λέει ο άντρας συγκλονισμένος - Αναζητείται ο δράστης.

Μέσα στο χέρι του 10χρονου που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στο προαύλιο του σχολείου του στο Γαλάτσι βρίσκεται η βολίδα του όπλου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί!

Ο πατέρας του μικρού, που αρχικά δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη στο γιο του, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 για αυτό που συνέβη και πώς το αντιμετώπισαν.

Όπως διηγήθηκε, ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι με αίματα στο χέρι, ενώ ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι' αυτό δεν ανησύχησε. Τα παιδιά όμως επέμεναν πως κάτι συνέβη καθώς άκουσαν ήχο σφαίρας κι έτσι εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα παιδιά διηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι συνέβη και πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν, ενώ κανένα δεν άκουσε ήχο πυροβολισμού. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί!


Πηγή: protothema.gr