Στον Σαρωνικό η θάλασσα είναι λάδι... (pics & vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Στον Σαρωνικό η θάλασσα είναι λάδι... (pics & vids)
Όταν η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τραβάει κουπί σε τριήρη ξέρεις πως αυτή η βδομάδα θα κυλήσει δυνατά!

Κι εκεί που λες τι άλλο θα δω σε αυτή τη ζωή; Μα τα έχω δει όλα σε αυτή την χώρα! Έρχεται μία όμορφη γεμάτη βδομάδα να σου αλλάξει τη γνώμη. Όμορφες ευχάριστες ειδήσεις από την πιο yolo κοινωνία...

1. Όπως είπαμε ο Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξε τη βδομάδα ζώντας το όνειρο. Δεν ξέραμε πόσο πιο σουρεάλ μπορεί να γίνει μία κατάσταση, μέχρι που τον είδαμε να τραβάει κουπί σε μία τριήρη.

Ταλαιπώρια...

Μετά το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα...

2. Οι μέρες όσο περνούσαν αποκτούσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ξεφυλλίζοντας εφημερίδες και σκρολάροντας στο twitter πέσαμε σε εύστοχες τοποθετήσεις και μείναμε κάγκελο επί 2.

Α)

Β)

Σε ελεύθερη χώρα βρισκόμαστε όμως. Ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε;

3. Διαβάσαμε μία είδηση μάλιστα που δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε. Γιατί αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται. Λέει λοιπόν πως «τον περασμένο Ιούλιο είχε αποφασιστεί η δωρεάν συμμετοχή σε περιζήτητο μεταπτυχιακό για τα παιδιά των καθηγητών αποφάσισαν οι συνάδελφοί τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας». Μετά όμως προκλήθηκε σάλος γι' αυτή την απόφαση και τελικά την πήραν πίσω.

4. Τουλάχιστον μας έμεινε η είδηση πως 106 φοιτητές από την Πάτρα πιάστηκαν με την ίδια εργασία! Πάλι πέσαμε από τα σύννεφα.

5. Εντάξει για την καταστροφή στον Σαρωνικό δεν θα πούμε κάτι, γιατί όχι δεν είδαμε τι έγινε. Κι όπως μας ενημέρωσε κι ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής το βράδυ της Πέμπτης: «Τα παραλένε για την καταστροφή στον Σαρωνικό, δυσφημούν τη χώρα». Μην τα παραλέμε κι εμείς άλλωστε.

Εδώ να φανταστώ ότι όλοι πήγατε για μπάνιο σήμερα ε;

6. Η ζωή όμως είναι ωραία και μικρή για να είναι θλιβερή και να εδώ είδαμε άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων να υποδέχονται στν 82 ΔΕΘ τον Πάνο Καμμένο παίζοντας... Ρόκυ!