Βιαστής πιάστηκε με 127 ζευγάρια γόβες από τα θύματα του

Gazzetta team
Βιαστής πιάστηκε με 127 ζευγάρια γόβες από τα θύματα του
Ο επιχειρηματίας Τζέιμς Λόιντ ζούσε μια αρρωστημένη διπλή ζωή για σχεδόν 20 χρόνια, μέχρι να τον συλλάβει η αστυνομία. Είχε διαπράξει δεκάδες βιασμούς και έπαιρνε τις γόβες-στιλέτο των θυμάτων του ως τρόπαιο.

Ο Λόιντ, που είναι πατέρας δύο παιδιών, παραμόνευε γυναίκες που κυκλοφορούσαν μόνες. Έπειτα έκανε την επίθεσή του, τις έσερνε μέσα στους θάμνους, τις έδενε, τις βίαζε και στο τέλος έκλεβε τις γόβες τους. Όταν συνελήφθη, κατηγορήθηκε για 4 βιασμούς και 2 επιθέσεις, όμως η αστυνομία πιστεύει ότι έχει διαπράξει περισσότερους από 120 βιασμούς.

Για να καλύψει τις ώρες που έλειπε από το σπίτι του τα βράδια και να έχει ένα άλλοθι, είχε βρει δεύτερη δουλειά ως ταξιτζής.

Επί 17 χρόνια δρούσε ανενόχλητος, και τελικά οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του μέσω του dna του, μετά από τη σύλληψη της αδελφής του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όταν η αδελφή του τον ενημέρωσε να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να πληρώσει την εγγύηση της, εκείνος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, επιχειρώντας να κρεμαστεί μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ομολόγησε ένα βιασμό και από κει και πέρα η αστυνομία άρχισε να ερευνά τη σχέση του με βιασμούς του παρελθόντος που είχαν μείνει άλυτοι.

Η αστυνομία ερεύνησε το γραφείο του, όπου βρέθηκαν κρυμμένα 127 ζευγάρια γόβες με ψηλά τακούνια, όπως και καλσόν με τα οποία ο δράστης έδενε τα θύματά του.

Όπως αποδείχθηκε, ο Λόιντ είχε αδυναμία στις γυναίκες που φορούσαν γόβες-στιλετο και είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις μεταξύ του 1983 και 1986, στην ευρύτερη περιοχή του Γιορκσάιρ.

Με τη βοήθεια του DNA, ο Λόιντ φυλακίστηκε το 2006 και καταδικάστηκε σε ποινή 14 ετών.

Ο λόγος που η υπόθεση του έρχεται και πάλι στην επιφάνεια είναι ότι το κανάλι CBS έκανε τηλεταινία τη ζωή του, η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Πηγή: topontiki.gr