Νέα παρέμβαση Ρουβίκωνα, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Gazzetta team
Νέα παρέμβαση Ρουβίκωνα, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση στο σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «φασιστικές πρακτικές».

Η επίθεση των μελών του Ρουβίκωνα, στα γραφεία των τουρκικών αερογραμμών στον Άλιμο, δεν ήταν η μοναδική για την Τετάρτη. Μέλη της ίδιας ομάδας, πραγματοποίησαν παρέμβαση και στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου, Ντανιέλας Πρελορέντζου, κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέϊγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου.

Σε «φασιστικές πρακτικές» προσιδιάζει ο χαρακτήρας της επίθεσης του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», σημειώνει.

Πηγή: reader.gr