Πλήθος καλλιτεχνών σε συναυλία για την Ηριάννα

Gazzetta team
Πλήθος καλλιτεχνών σε συναυλία για την Ηριάννα
Παπακωνσταντίνου, Μποφίλιου, Social Waste και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν σε συναυλία στις 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Γουδή σε ένδειξη αλληλεγγύης και με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της καταδικασμένης σε φυλάκιση Ηριάννας Β.Λ.

Μετά τις δικαστικές παλινωδίες και την απόρριψη του αιτήματος αναστολής της εκτέλεσης της ποινής της, οι αλληλέγγυοι στην προσπάθεια της Ηριάννας Β.Λ να αποδείξει την αθωότητά της. Η 29χρονη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για «λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη όπλων».

Στις λεπτομέρειες της εκδήλωσης αναφέρεται:

«Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές.

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης «Για την Ηριάννα». Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο
».

Γι' αυτό το λόγο διοργανώνεται συναυλία στις 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Γουδή, όπου πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους και δίνουν το «παρών», στηρίζοντας την Ηριάννα στον αγώνα της.

Στη συναυλία θα τραγουδίσουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Σπύρος Γραμμένος και οι Social Waste.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, ενώ θα υπάρχουν προς πώληση κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 5€.

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδω:

https://www.facebook.com/events/1063396243797654/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D