Ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ «πιάστηκε» να βλέπει πορνό (pics)

Gazzetta team
Ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ «πιάστηκε» να βλέπει πορνό (pics)
Ο γερουσιαστής του Τέξας που δηλώνει πιστός χριστιανός και είχε βγει μπροστά σε εκστρατεία για να απαγορευθούν τα σεξουαλικά βοηθήματα... καρφώθηκε πως είδε πορνό στο twitter.

Oι περισσότεροι γνωρίζουμε τον γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ, ο οποίος ήταν και ένας από τους υποψήφιους των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις φετινές εκλογές.

Ανήμερα λοιπόν του εορτασμού της 16ης επετείου των Δίδυμων Πύργων, χρήστες του μεγάλου αμερικάνικου image board Reddit διαπίστωσαν πως στην καρτέλα Likes στο Twitter του Ted Cruz βρίσκεται και ένα like σε ένα πορνό βίντεο από τις 10 του μήνα. Υπενθυμίζουμε για τους μη γνώστες ότι στην καρτέλα αυτή βλέπεις σε τι έχει κάνει like ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού.

To εν λόγω video προήλθε από το λογαριασμό με το ομολογουμένως παιδικό όνομα Sexuall Posts, ο οποίος λογαριασμός μετά το like του Tεντ ζει μεγάλες δόξες. Δεν ξέρει ακόμη την ύπαρξη του streaming video ο κ. γερουσιαστής;

Για να γίνει ακόμη πιο κωμική η κατάσταση, οι ειδήμονες επί του θέματος στο Pornhub ανακάλυψαν και από ποια ταινία προέρχεται το συγκεκριμένο απόσπασμα και πρόσφεραν μάλιστα στον Τεντ να γίνει premium μέλος για να την απολαύσει. Το όλο ζήτημα απογειώθηκε όταν όταν μαθεύτηκε ότι η ερωτική ταινία έχει θέμα «μάνα και κόρη», ενώ και ότι η πρωταγωνίστρια Cory Chase θεωρείται η βασίλισσα του incest, το οποίο είναι το πορνό με σεξ μεταξύ αδερφών. Βγάζει γούστα πάντως ο Τεντ.

Από την πλευρά του sensual μερακλή γερουσιαστή εξαφανίστηκε (κάπως αργά) το like, ενώ βγήκε και μια ξενέρωτη ανακοίνωση πως όλα αυτά προήλθαν από κάποιον κακόβουλο που τοποθέτησε το βίντεο στο λογαριασμό του Κρουζ. Φυσικά δε μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό το έχει κάνει κάποιο τρολ από το προσωπικό του ή από αλλού, αλλά κανείς δεν τοποθέτησε κανένα βίντεο, οπότε το θεωρούμε αρκετά πιθανό ο κ. Κρουζ να έκανε με επιτυχία κέφι με το συγκεκριμένο βιντεάκι.

Πηγή: luben.tv