«Συναγερμός» στο Παρίσι από περιστατικό με όπλο - Αποκλείστηκε ο Πύργος του Άιφελ (pic & vid)

Gazzetta team
«Συναγερμός» στο Παρίσι από περιστατικό με όπλο - Αποκλείστηκε ο Πύργος του Άιφελ (pic & vid)
Αποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η περιοχή περιμετρικά του Πύργου του Άιφελ, μετά από περιστατικό με όπλο, ενώ εκκενώθηκε ο σταθμός του τρένου Gare du Nord στο κέντρο του Παρισίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γαλλική αστυνομία, υπήρξε περιστατικό με όπλο στον Πύργο του Άιφελ, ενώ στήθηκε επιχείρηση για την ασφαλή μεταφορά ενός αριθμού τουριστών που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς πρόκειται για το πλέον πολυσύχναστο μέρος της γαλλικής πρωτεύουσας.

Νωρίτερα, οι τουρίστες είχαν κλειδωθεί για λόγους ασφαλείας εντός των εγκαταστάσεων του Πύργου, πριν απομακρυνθούν με τη βοήθεια των ειδικών δυνάμεων.



Όπως αναφέρουν γαλλικές πηγές, ένας άνδρας με όπλο και μαχαίρι κλείστηκε σε ασανσέρ στον Πύργο του Άιφελ, απειλώντας τους τουρίστες.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως συνελήφθη ένας ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ και συμπεριφερόταν περίεργα.

Ο σταθμός του τρένου, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και μόνο η πλατφόρα της γραμμής του Eurostar.

Πηγή: protothema.gr