Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη, της επιτέθηκε στον ύπνο ο πατέρας της (vid)

Gazzetta team
Πετρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη, της επιτέθηκε στον ύπνο ο πατέρας της (vid)
Tην ώρα που η 18χρονη κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η οικογένειά της υποστηρίζει πως ο πατέρας της την προσπάθησε να την σκοτώσει την ώρα που κοιμόταν.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 18χρονη, μετά την τραγωδία σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη, με την οικογένεια να ελπίζει σε ένα θαύμα. Άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού καταγγέλλουν πως ο 55χρονος πατέρας αποπειράθηκε να το σκοτώσει, ενώ το ίδιο κοιμόταν.

«Δεν πρόλαβε, ήταν στον ύπνο το παιδί. Κοιμόταν. Το αντιλήφθηκε το παιδί… Και μόλις σηκώθηκε τη βούτηξε. Δεν πρόλαβε. Απλώς πρόλαβε να φωνάξει. Η Ειρήνη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε συγγενής της 18χρονης στον Alpha.

Όπως καταγγέλλουν, ο 55χρονος είχε σχεδιάσει το κακό που θα έκανε. Είχε κλειδώσει τις πόρτες και είχε κρύψει τα τηλεκοντρόλ που ανοίγουν τα ρολά ασφαλείας στα παράθυρα προκειμένου να πνίξουν το κορίτσι οι καπνοί από τη φωτιά.

«Τα πάντα είχε κλειδώσει. Είχε πάρει και τα τηλεκοντρόλ από τα παράθυρα για να μην μπορεί το παιδί να φύγει. […] Του άρεσε πάντα να το παίζει αφεντικό. Ο πιτσιρικάς είχε αδυναμία στον μπαμπά», ανέφερε επίσης συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Πηγή: newsbeast.gr