Πήραν τα λύτρα αλλά εκτέλεσαν το θύμα της απαγωγής στην Πάτρα

Gazzetta team
Πήραν τα λύτρα αλλά εκτέλεσαν το θύμα της απαγωγής στην Πάτρα
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το φοβερό έγκλημα με θύμα ένα νεαρό παιδί 21ος ετών. Οι δράστες τον κρατούσαν στη ζωή μέχρι να πάρουν τα χρήματα...

Στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας ενός Πακιστανού από ομοεθνείς του έφτασε η ασφάλεια Πατρών. Μετά από επι τόπου έρευνες και την ομολογία του ενός εκ των τριών δραστών, εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το πτώμα του 21χρονου που αγνοούνταν εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Τον είχαν σκοτώσει από την πρώτη μέρα της απαγωγής του

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για τον φόνο του 21χρονου Πακιστανού στην Λακκόπετρα, ο οποίος βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος πισθάγκωνα, ριγμένος σε ένα αρδευτικό κανάλι. Ο ένας εκ των τριών δραστών οδηγήθηκε χθες σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί. Οι απαγωγείς, φέρονται να σκότωσαν και να έθαψαν τον άτυχο 21χρονο σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Λακκόπετρας. Μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση το σώμα του αλλοδαπού εξαιτίας του ήλιου και του νερού που έπεφταν πάνω του, έτσι όπως πρόχειρα τον είχαν επι της ουσίας πετάξει στο σημείο.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τον πατέρα του θύματος και του ζήτησαν 6.000 ευρώ. Ο πατέρας αρχικά είχε τις αμφιβολίες του και τότε ένας από τους απαγωγείς, προσποιήθηκε τον γιο του από το τηλέφωνο. Ο πατέρας πείστηκε και έστειλε τα χρήματα. Οι δράστες όμως δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Εκτέλεσαν τον άτυχο άντρα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η οποία εντόπισε τον έναν εκ των δραστών στη Θεσσαλονίκη. Να αναφέρουμε επίσης πως έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη δράστες οι οποίοι και αναζητούνται…


Πηγή: newsit.gr