To καλοκαίρι... φεύγει με Lake Party!

Gazzetta team
To καλοκαίρι... φεύγει με Lake Party!
Mε λαμπερά πρόσωπα τους Μπάμπη Στόκα και Πάνο Μουζουράκη, αλλά και τους «1550» ένα ακόμη Lake Party στην Τριχωνίδα είναι... προ των πυλών!

Την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Αυγούστου από τις 12 το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην μαγευτική λίμνη Τριχωνίδα, την μεγαλύτερη της χώρας. Lake Sports, Lake Volley, Canoe Kayak,κατάδυση και φυσικά ατελείωτη μουσική είναι το... πρώτο πιάτο!

Το βράδυ της Πέμπτης, το θρυλικό μέλος των Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας, κάνει μια στάση στο μουσικό ταξίδι αυτού του καλοκαιριού στο Lake Party. Με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του θα μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα, μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.

Την Παρασκευή η δυναμική μπάντα των «15 50» κάνει την ροκ εμφάνιση της και στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης & the Mousicians για να παρασύρει σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο... Όμως το πάρτι συνεχίζεται καθώς ο dj Betoko υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο djset!!!


Σημεία διανομής εισιτηρίων:
- Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
- Πιθάρι στο Αγρίνιο
- Γερμανός Αγρίνιο
- Γερμανός Μεσολόγγι
- Αστικά Κτελ Αγρινίο

-www.lakeparty.grOnlineTicketing

Θα υπάρχουν, επίσης, δρομολόγια Αστικών Λεωφορείων από και προς το χώρο του LakeParty.

Officialsite: http://lakeparty.gr/

LINKS:
https://www.facebook.com/events/466976873676615
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida/
https://www.facebook.com/KtimaPithari/
https://www.facebook.com/pitharistudio/

Emailformoreinfo: [email protected]