Συνελήφθη ο 67χρονος βιαστής της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της για μερικά ευρώ

Gazzetta team
Συνελήφθη ο 67χρονος βιαστής της 14χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της για μερικά ευρώ
Να πληρώσει και ο αδερφός μας, λένε οι θείες της μικρής που δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε

Χειροπέδες σε έναν ηλικιωμένο κάτοικο Καλύμνου έβαλαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για την φρικιαστική υπόθεση με το 14χρονο κοριτσάκι, που ο 41χρονος πατέρας του είχε βγάλει στο «κλαρί» από τα 10 του χρόνια, για να βγάζει κέρδος από πέντε ως 20 ευρώ κάθε φορά!

Το κορίτσι κατονόμασε τον 67χρονο παιδεραστή ως αυτόν που την βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 ως πριν από λίγες ημέρες) και της έδινε μερικά ευρώ ως αμοιβή, τα οποία εκείνη παρέδιδε στον αδίστακτο πατέρα της, που πάσχει από κάποια μορφή αναπηρίας! Ο συνταξιούχος συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα- μαστροπό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Σε βάρος του 67χρονου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σε βάρος του 41χρονου πατέρα για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Και οι δύο θα απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή Κω.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις του κοριτσιού, για το οποίο παραγγέλθηκε ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έχουν προκαλέσει παγωμάρα στο νησί της Καλύμνου. Μάλιστα, οι θείες της 14χρονης οι οποίες αγνοούσαν τι έκαναν στο παιδί, όχι μόνο ο ηλικιωμένος αλλά και ο ίδιος του ο πατέρας και αδελφός τους, αντέδρασαν άμεσα.

«Πρέπει να πληρώσει ακριβά ο βιαστής του παιδιού μας. Ακόμη και ο πατέρας της, που είναι αδελφός μας και είναι και ανάπηρος, πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός», είπαν στο «Βήμα της Κω».

Ως τώρα, πάντως, μόνο ο 67χρονος κατηγορείται για την σεξουαλική εκμετάλλευση του άτυχου κοριτσιού, καθώς η 14χρονη δεν έχει καταγγείλει άλλα πρόσωπα στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Παρ’ όλα αυτά, η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: protothema.gr