Βαρκελώνη: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα

Gazzetta team
Βαρκελώνη: Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα
Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ισπανία η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Συγγενής της που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ τόνισε πως ήδη έχει χειρουργηθεί αλλά ο κίνδυνος για την ζωή της δεν έχει περάσει ακόμη. Ακόμη γνωστοποίησε πως έχουν τραυματιστεί και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μόνο ο πατέρας είναι καλά στην υγεία του. Η οικογένεια είχε πάει για διακοπές στην Βαρκελώνη και σήμερα θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.

Συνολικά, τα θύματα της επίθεσης, οι 13 νεκροί και 100 τραυματίες είναι 18 διαφορετικών εθνικοτήτων, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ισπανίας. Από αυτούς οι περισσότεροι είναι Γάλλοι. "Είκοσι έξι Γάλλοι τραυματίστηκαν, οι ένδεκα σοβαρά" ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.

Ο Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν θα μεταβεί σήμερα Παρασκευή στη Βαρκελώνη "για να επισκεφθεί τους Γάλλους θύματα αυτής της θρασύδειλης ενέργειας και για να διαβεβαιώσει τον ισπανικό λαό και τις αρχές για την υποστήριξη της Γαλλίας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών.




Πηγή: topontiki.gr