Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά στη Ερμιονίδα

Gazzetta team
Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά στη Ερμιονίδα
Ο 31χρονος άνδρας και η 27χρονη συνεργός του είχαν μετρητά ύψους 1.400 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Χρυσές δουλειές έκανε ένα ζευγάρι Ελλήνων που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας με έδρα στο Κρανίδι, όπως συμπέραναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ερμιονίδας από τα ευρήματα κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι τους.

Ο 31χρονος άνδρας και η 27χρονη συνεργός του είχαν στην άκρη μετρητά ύψους 1.400 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν τα έσοδά τους από την διακίνηση ναρκωτικών η οποία πιστοποιήθηκε από την ανεύρεση πλήθους αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία και κατασχέθηκαν.

Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν ακόμη συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 241 γραμμαρίων, 53 σπόροι κάνναβης και δύο τρίφτες. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr