Καβγάδισαν Παππάς και πρώην προέδρος του ΟΑΣΘ (vid)

Gazzetta team
Καβγάδισαν Παππάς και πρώην προέδρος του ΟΑΣΘ (vid)
Επεισοδιακή ήταν η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον ΟΑΣΘ, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος, Χρήστος Στεφανίδης και ο νέος, Στέλιος Παππάς, διαφώνησαν στα όρια της λογομαχίας.

Ο πρώην πρόεδρος, Χ. Στεφανίδης, στην ομιλία αποχώρησής του, ήταν ιδιαίτερα δηκτικός στα σχόλιά του για την επιλογή της κυβέρνησης λέγοντας «το νέο ήθος και η αξιοκρατία, που υποσχόταν, αποτυπώνεται σε επιλογές στελεχών με κριτήριο όχι την γνώση και την επιτυχή εμπειρία στις επιβατικές μεταφορές αλλά τις συγγενικές σχέσεις και την αφοσίωση στο κόμμα».

Η φράση αυτή του Χρήστου Στεφανίδη, πυροδότησε την ένταση, καθώς ο Στέλιος Παππάς δεν άργησε να «σηκώσει το γάντι» και να αντεπιτεθεί.

Ολόκληρος ο διάλογός τους:

Στ. Παππάς: Το γεγονός ότι έχετε μια εκκρεμότητα, οι εργαζόμενοι δεν είναι πληρωμένοι, δεν είναι πρόβλημα για σας; Γιατί δεν μας το είπατε;
Χρ. Στεφανίδης: Δεν σας το είπαμε; Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια.
Στ. Παππάς: Ακούστε λοιπόν.
Χρ. Στεφανίδης: Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα; Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Χθες το βράδυ που με πήρε ο Γενικός Γραμματέας δεν μου είπε οτι θα γινόταν κ.Παππά παράδοση-παραλαβή.
Στ. Παππάς: Ούτε εμένα οτι θα ερχόσουν εδώ ως εκπρόσωπος της ΝΔ.
Χρ. Στεφανίδης: Δεν κρύβουμε τίποτα είναι στη διάθεσή σας. Το θέμα μας εδώ πέρα είναι άλλο. Δεν πληρωθήκανε, γιατί δεν έδωσε τα χρήματα του ΦΠΑ ο κύριος υπουργός. Με διέψευσε στη Βουλή ότι τα έδωσε. Δεν είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε;
Στ. Παππάς: Δεν το είδα.
Χρ. Στεφανίδης: Γιατί μας ζητήσατε και δεν…
Στ. Παππάς: Θα φωνάξουμε…. Δεν πειράζει, δεν πειράζει , μπορείτε να αποχωρήσετε. Ήδη έχετε παραδώσει.

Ο απερχόμενος πρόεδρος φέρεται μάλιστα να άφησε επιδεικτικά και στα γρήγορα τα κλειδιά του γραφείου και των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσε, στον νέο πρόεδρο, ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε.

Πηγή: reader.gr