Μεθυσμένοι τουρίστες σε εικόνες ντροπής στην Κέρκυρα (vid)

Gazzetta team
Μεθυσμένοι τουρίστες σε εικόνες ντροπής στην Κέρκυρα (vid)
Τουρίστες από τη Βρετανία πηγαίνουν στην Κέρκυρα μόνο για πάρτι που έχουν αγοράσει. Κυκλοφορούν μεθυσμένοι και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δεκάδες νεαροί τουρίστες μεθυσμένοι στα πεζοδρόμια, σε σκάλες, σε τουαλέτες, ακόμη και δίπλα στα σκουπίδια. Τις εικόνες αυτές ντροπής φέρνουν στο φως οι βρετανικές εφημερίδες.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, έχουν αναρτηθεί - περίπου ως κατορθώματα- από δημοφιλή βρετανική σελίδα στο Facebook που καλεί τους νεαρούς να ξεσαλώσουν στον Κάβο. Τις εικόνες αναδημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Ο Βαγγέλης Ασπιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου, δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτές οι σελίδες είναι κάποιες συγκεκριμένες σελίδες που προσπαθούν να πουλήσουν την περιοχή με τον τρόπο που θέλουν προκειμένου να προσελκύσουν τη νεολαίους 17, 18, 19, το πολύ 20-21 χρονών, γιατί μπορούν και τους κουμαντάρουν και τους πουλάνε τα πάρτι που κάνουν και είναι αρκετά, γύρω στα 40-50 ευρώ το κεφάλι».

«Υπάρχουν συμφέροντα και δημιουργούν πρόβλημα», συμπληρώνει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Αυτούς όλη μέρα δεν τους βλέπουμε. Έρχονται άσπροι και ξαναφεύγουν άσπροι, διότι έρχονται μόνο για τη νύχτα και βγαίνουν από τα δωμάτιά τους την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν. Και πηγαίνουν στα πάρτι που έχουν αγοράσει από τις σελίδες οι οποίες τους τα έχουν πουλήσει ή μάλλον όχι τους τα έχουν πουλήσει από την Αγγλία -που αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι νόμιμο- τους τα πουλούν εδώ και εδώ είναι η παρανομία».

Η αστυνομία ανακοίνωσε 99 συλλήψεις τις τελευταίες ημέρες στον Κάβο, βρέθηκαν 11 όπλα, 3.000 αμπούλες γέλιου, κοκαΐνη και κάνναβη.

Πηγή: newsbeast.gr